Αθλητισμός

Βιεϊρίνια: 2.096 ημέρες μετά!

Βιεϊρίνια: 2.096 ημέρες μετά!
2.096 ημέρες, μετά το τελευταίο του ματς με τον ΠΑΟΚ, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια πάτησε ξανά το χορτάρι της Τούμπας, κάνοντας την μεγάλη επιστροφή στον Δικέφαλο και έδειξε πως όταν φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, θα αποτελέσει έναν εκ των ηγετών του Δικεφάλου.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός πέρασε ως αλλαγή στο ματς με τον Παναιτωλικό και με το… καλημέρα έδειξε πως μπορεί να σηκώσει τον ΠΑΟΚ στις πλάτες τους, αφού σε 33’ συμμετοχής, πρόλαβε να σημειώσει τρεις τελικές προσπάθειες, με τις δύο να καταλήγουν εντός στόχου, είχε μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία ενώ κατέγραψε και τρία κοψίματα επιθέσεων των αντιπάλων, έχοντας μόλις ένα λάθος. Στην επανεμφάνιση του με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Βιεϊρίνια κατέγραψε και ένα προσωπικό ρεκόρ, αφού αυτή ήταν η 100η συμμετοχή του με την φανέλα του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα της Super League, μετρώντας 84 συμμετοχές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και 16 στα play off.

To… come back του Βιεϊρίνια δεν έμεινε φυσικά ασχολίαστο από τους δύο προπονητές, αφού ο Μάκης Χάβος μετά τον "θερμό" εναγκαλισμό που είχαν, τόνισε: «Είναι ένας πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής. Συνεργάστηκα μαζί του και είναι χαρά μου που επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Αντελίνο αποτελεί διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Aπό την πλευρά του, ο τεχνικός του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου, αναφέρθηκε με θερμά λόγια στην προσωπικότητα και την ηγετική ικανότητα που διαθέτει ο 31χρονος ποδοσφαιριστής… «Πραγματικά ο Αντελίνο είναι κάτι το απίστευτο, αλλά όχι με αυτό που μπορεί να δώσει μόνο αγωνιστικά. Με την προσωπικότητα την οποία έχει, κυρίως. Χρειαζόμαστε τέτοιες προσωπικότητες και θεωρώ ότι θα βοηθήσει κι άλλους παίκτες να δείξουν την προσωπικότητα τους. Δεν μιλάω μόνο για το σημερινό παιχνίδι, αλλά και για τις προπονήσεις. Καταλαβαίνει πότε πρέπει να επιστρέψει και το περίμενε πως και πως».

Μαζί με τους Ελ Καντουρί, Μαουρίτσιο, Ζαμπράνο, Πρίγιοβιτς και Μακ, καλούνται να αναλάβουν το… φορτίο και να σηκώσουν στις πλάτες τους την ομάδα του Δικεφάλου, για τον μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments