Αθλητισμός

Βιεϊρίνια ΠΑΟΚ: Ανοικτή παραμένει η πόρτα της ομάδας για τον εμβληματικό αρχηγό

Βιεϊρίνια ΠΑΟΚ: Ανοικτή παραμένει η πόρτα της ομάδας για τον εμβληματικό αρχηγό
Βιεϊρίνια ΠΑΟΚ: Στο προσκήνιο παραμένει το θέμα «Βιεϊρίνια» στον σύλλογο που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.

Μπορεί ο Αντελίνο Αντρέ Βιέιρα ντε Φρέιτας, γνωστός ως Βιεϊρίνια, να αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ πριν από μερικές ημέρες αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως ανοικτή παραμένει η πόρτα του «Δικέφαλου του Βορρά» για τον εμβληματικό αρχηγό, μα οι πιθανότητες επιστροφής στην Τούμπα φαίνονται λίγες.

Πιο συγκεκριμένα, στο περιθώριο της πρόσφατης συνέντευξης Τύπου του Όλαφ Ρέμπε, ο Κυριάκος Κυριάκος τόνισε πως δεν κλείνει η πόρτα του «Δικεφάλου του Βορρά» για τον εμβληματικό αρχηγό και στη συνέχεια ανέφερε το εξής: «Και με τον Αντρέ μίλησε τελευταία ο Ιβάν Σαββίδης. Αυτό που σας είπα ισχύει, όσο είναι ανοικτή η πόρτα, προφανώς είναι ανοικτή για να διαβεί το κατώφλι μας. Αλλά ακόμα και να μην το καταφέρουμε, ο σύλλογος οφείλει να σεβαστεί την πορεία του Αντρέ και να κρατήσει την πόρτα ανοικτή και για το μέλλον».

Όπως υπογράμμισε και ο Γερμανός τεχνικός διευθυντής: «Είναι οικονομικό ζήτημα, ασχολούμαι και με άλλα… Ξέρουμε τι έχει προσφέρει. Αυτή τη στιγμή όμως, τα δεδομένα είναι ότι δεν υπάρχει συμφωνία». Από την άλλη, η Metrosport γράφει πως οι πιθανότητες επαναπροσέγγισης αυτή τη στιγμή μεταξύ των δύο πλευρών, παρά τη θετική διάθεση του Ιβάν Σαββίδη, φαίνεται πως είναι λίγες, χωρίς να αποκλείεται η έκπληξη μέχρι τις 26 Οκτωβρίου, όταν και κλείνει η θερινή μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους παίκτες.

Να θυμίσουμε πως οι καλές εμφανίσεις του Βιεϊρίνια ώθησαν το 2009, τον ΠΑΟΚ να έρθει σε συμφωνία με την Πόρτο για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή που επιθυμεί να συνεχίσει να παίζει στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Έτσι επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον «Δικέφαλο του Βορρά» ως το 2013 με αυξημένες αποδοχές και ρήτρα εξαγοράς στα 15.000.000 ευρώ. Στις 3 Ιανουαρίου 2012 ανακοινώθηκε επίσημα η μεταγραφή του στη Βόλφσμπουργκ με τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Έπειτα από πέντε πετυχημένα χρόνια στην ομάδα της Γερμανίας και συγκεκριμένα στις 31 Αυγούστου του 2017, ο Βιερίνια υπέγραψε ξανά στον ΠΑΟΚ για τρία χρόνια με απολαβές 1,5 εκατομμύριο τον χρόνο. Μάλιστα, την πρώτη του χρονιά, μετά την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, πήρε φανέλα βασικού, αλλά και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, αν και η θέση στην οποία καθιερώθηκε ήταν αυτή του αριστερού μπακ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments