Πολιτισμός

Θέατρο 104: Βραδιά για φίλους στην παράσταση BU-21 (pics &vid)

Θέατρο 104: Βραδιά για φίλους στην παράσταση BU-21 (pics &vid)
Χειροκροτήθηκε θερμά, συγκίνησε και ενθουσίασε στην ξεχωριστή βραδιά για φίλους που έκανε η παράσταση BU-21, που παρουσιάζεται σε πανελλήνια πρώτη στο Θέατρο 104 σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά και μετάφραση Λυδίας Τριγώνη.

Μια βραδιά για φίλους πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο 104 και την παράσταση BU-21, του Stuart Slade σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά.

Το έργο του Stuart Slade, που παρουσιάστηκε στο Trafalgar Studios στο West End του Λονδίνου, και παίζεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.15 μ.μ, πραγματοποίησε μία βραδιά για φίλους, όπου συνεργάτες και φίλοι των συντελεστών κατέκλυσαν από νωρίς τον χώρο του 104 για να παρακολουθήσουν την παράσταση.

Ανάμεσα στις παρουσίες που παρευρέθηκαν ήταν οι: Μιχάλης Οικονόμου, Μαίρη Συνατσάκη, Δημήτρης Λιακόπουλος, Φιόνα Γεωργιάδη, Κερασία Σαμαρά, Νίκη Σερέτη, Νικόλας Ανδρουλάκης, Παναγιώτης Σούλης, Νεφέλη Παπαδερού, Στέλιος Ψαρουδάκης, Αντιγόνη Σταυροπούλου, Σταύρος Μαρκάλας, Θανάσης Πατριαρχέας, Κέλλυ Σταμουλάκη, Βασίλης Τζιώκας, Κατερίνα Βαϊμάκη, Γιάννης Νικολέττος, Αργύρης Ζάχος, κ.ά. Οι φωτογραφίες της βραδιάς είναι από τον Jason Konteos. 

«Τι θα γινόταν αν αυτό που βλέπεις στις ειδήσεις συνέβαινε σε εσένα…;»

Αν αυτές οι εικόνες που μοιάζουν σαν σκηνές από ταινία εκτυλίσσονταν μπροστά στα μάτια σου;

Αν γινόσουν μέρος εαυτών των γεγονότων που συμβαίνουν στον κόσμο και που εσύ βλέπεις απ’ την απόσταση του ψηφιακού μέσου που προβάλλει τα νέα;

Ένας πύραυλος χτυπά απ’ το πουθενά ένα επιβατικό αεροπλάνο. Ακολουθεί μία τεράστια έκρηξη και το BU21 πέφτει σ’ έναν κεντρικό δρόμο του Λονδίνου. Με αφορμή αυτό το αεροπορικό χτύπημα, 6 άνθρωποι που θα μπορούσαν να είναι ένας από εμάς, αφηγούνται τις απώλειες εκείνης της μέρας, το τραύμα και τη διαδικασία επούλωσης του, με κοινό συμπέρασμα πως : «Αν δε μπορείς να το χλευάσεις, θα σε κάνει κομμάτια.»

Συντελεστές της παράστασης:

Συγγραφέας: Stuart SladeΜετάφραση: Λυδία ΤριγώνηΣκηνοθεσία: Θοδωρής ΒουρνάςΒοηθός Σκηνοθέτη: Λυδία ΤριγώνηProduction Design: Κασσιανή ΛεοντιάδουΚινησιολογία: Ντέπυ ΓοργογιάννηΣχεδιασμός ήχου-φωτισμού: Κασσιανή Λεοντιάδου, Σπύρος Δουκέρης, Λήδα ΓρηγοριάδηArtwork: Γιώργος ΓιαννίμπαςTrailer: Γιώργος ΤσιρογιάννηςΠΑΙΖΟΥΝ: Χρηστίνα Γαρμπή, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Μανώλης Κλωνάρης, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Βαγγέλης Σαλευρής, Λία Τσάνα

Πληροφορίες: Παραστάσεις: Από 17 Ιανουαρίου 2018 και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, Ημέρες και ώρες παραστάσεων: κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:15 μμ, Εισιτήρια: 12 κανονικό και 8 μειωμένο, Διάρκεια: 90 λεπτά.

Πληροφορίες θεάτρου:

Θέατρο 104Ευμολπιδών 41, Γκάζι, Αθήνα, T. 210 [email protected] | http://www.104.gr/www.facebook.com/BU21.theatro104

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments