Αυτοκίνητο

VW AMAROK: Ένας αγρότης με κοστούμι

VW AMAROK: Ένας αγρότης με κοστούμι
Είναι η νέα μόδα των life-style πικ – απ, που αποτάσσουν τον αγροτικό τους μανδύα, και φοράνε τα καλά τους.

To νέο πικ –απ της γερμανικής φίρμας, όντας ένα από τα πιο σύγχρονα διπλοκάμπινα μοντέλα, «προσγειώθηκε» και στην ελληνική αγορά. Το VW Amarok ξεχωρίζει από τις νέες τεχνολογικές καινοτομίες – όπου οι περισσότερες ενισχύουν την ενεργητική ασφάλεια του μοντέλου σε ιδιαίτερα δύσκολες οδηγικές συνθήκες και εδάφη – ενώ η εργονομική καμπίνα δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει ένα από τα SUV της VW.

Το Volkswagen Amarok έχει νέο ταμπλό με το high-tech σύστημα infotainment και την οθόνη αυτού που δεσπόζει στο κέντρο. Ο πίνακας οργάνων έχει ανανεωθεί ελαφρώς ενώ η ποιότητα κατασκευής πείθει για την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει οι Γερμανοί. Άπλετοι και οι χώροι και επαρκείς για μέχρι και 5 επιβάτες. Το νέο μοντέλο έχει μια από τις πιο άνετες και πλούσιες εξοπλιστικά θέσεις οδήγησης. υπετροφοδοτούμενος –V6- πετρελαιοκινητήρας TDIτων 2.970 κ.εκ. που αποδίδει ισχύ 204 ή 224 ίππων και μέγιστη ροπή 500 ή 550 Nm από τα 1.250 – 4.500 σ.α.λ.

Στον εξοπλισμό του ξεχωρίζει το σύστημα hill descent assist που διατηρεί σταθερή την ταχύτητα του αυτοκινήτου σε απότομες κατηφόρες, χωρίς να χρειάζεται ο οδηγός να πατήσει καν το φρένο. σύστημα 4κίνησης «4MOTION» με τη μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς και κατ επιλογή μετάδοση της κίνησης σε όλους τους τροχούς, ενώ η κορυφαία έκδοση θα διαθέτει μόνιμη 4κίνηση με διαφορικό τύπου «Torsen» . Από την πρώτη μας οδηγική εμπειρία με το νέο μοντέλo ξεχωρίσαμε την ιδιαίτερα αθόρυβη λειτουργία του μοτέρ, την εξαιρετική ηχομόνωση που απομονώνει κάθε εξωτερικό θόρυβο ενώ η ανάρτηση δουλεύει εξαιρετικά τόσο στην άσφαλτο όσο και στο χώμα.

Και όλα αυτά έχοντας μια πλήρη λίστα ηλεκτρονικών λειτουργιών για την άνεση, όπως τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα που παρέχουν ικανοποιητική στήριξη και δεν κουράζουν την μέση ή την πλάτη. Επίσης, το τιμόνι διαθέτει μεταβλητή υποβοήθηση, ανάλογα με την ταχύτητα του αυτοκινήτου. Το νέο μοντέλο ξεκινά από τα 29.356 ευρώ.

Συγκεκριμένα, η έκδοση Amarok 3,0 TDI V6 204hp 4MOTION Highline Auto προσφέρεται από την ελληνική αντιπροσωπεία από 29.356 ευρώ ενώ η έκδοση Highline Auto από 32.386 ευρώ. Επίσης, η Anentura Auto ξεκινάει από 37.659 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments