Αθλητισμός

Κοντά και σε Χίλιεμαρκ ο Παναθηναϊκός! (vids)

Κοντά και σε Χίλιεμαρκ ο Παναθηναϊκός! (vids)
Ο Παναθηναϊκός μετά τον Μουνιέ είναι κοντά σε συμφωνία-έκπληξη με τον 25χρονο βασικό κεντρικό χαφ της Εθνικής Σουηδίας, Οσκαρ Χίλιεμαρκ, με φόρμουλα δανεισμού και οψιόν αγοράς από τη Τζένοα!

Απόλυτα έγκυρες πηγές που σχετίζονται με το ρεπορτάζ της Τζένοα αναφέρουν ότι η ελληνική ομάδα έχει συμφωνήσει με τον βασικό διεθνή κεντρικό μέσο (8άρι) της Εθνικής Σουηδίας, Οσκαρ Χίλιεμαρκ και απομένει η συγκατάθεση των Ιταλών για την υλοποίηση μίας πολύ σημαντικής μεταγραφής με γνώμονα το βιογραφικό και τα χαρακτηριστικά του Χίλιεμαρκ. 

Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι η φόρμουλα της συμφωνίας εμπεριέχει το δανεισμό του 25χρονου διεθνούς άσου, με δικαίωμα αγοράς (μέσω οψιόν) από την πλευρά του Παναθηναϊκού, που παλεύει τις τελευταίες ώρες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής που συνιστά έκπληξη πρώτου μεγέθους! 

Ο Χίλιεμαρκ έχει περάσει απ’ όλες τις μικρές Εθνικές της Σουηδίας και αποτελεί βασικό στέλεχος της παρούσας ομάδας των Ανδρών (18/2), έχοντας πολύ μεγάλες πιθανότητες να αγωνιστεί στο επικείμενο Μουντιάλ.  Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ελφσποργκ (61/5) από την οποία πήρε μεταγραφή στην Αϊντχόφεν τον Γενάρη του 2013 (49/2) έναντι 2.2 εκατ. ευρώ.Δύο χρόνια αργότερα αποκτήθηκε από την Παλέρμο με 2.5 εκατ. ευρώ, ενώ το ίδιο ποσό έδωσε και η Τζένοα για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ο ίδιος ο παίκτης ωστόσο επιθυμεί να αποχωρήσει από την ιταλική ομάδα καθώς διαπίστωσε ότι δεν θα είναι βασικός και θέλει να διατηρήσει τη θέση του στην Εθνική ομάδα της Σουηδίας.  Πέρυσι είχε 30 συμμετοχές και δύο γκολ στη Σέριε Α με τη φανέλα της Παλέρμου, στην οποία είχε παραχωρηθεί ως δανεικός. 

Σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά ο Χίλιεμαρκ θα έχει έρθει μέχρι την Πέμπτη στην Αθήνα για τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές. 

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments