Lifestyle

Τυφώνας Χάρβεϊ: Η Σάντρα Μπούλοκ δίνει 1 εκατ. δολάρια για τους πληγέντες του Τέξας

Τυφώνας Χάρβεϊ: Η Σάντρα Μπούλοκ δίνει 1 εκατ. δολάρια για τους πληγέντες του Τέξας
Οι πληγέντες του τυφώνα Χάρβεϊ στο Τέξας βλέπουν ακόμα μία διάσημη, μετά την Κιμ Καρντάσιαν, να προσφέρει σπουδαία βοήθεια.

Ο τυφώνας Χάρβεϊ έκοψε την ανάσα σε όλη την Αμερική και φυσικά και στους αστέρες του Χόλιγουντ, με το καταστροφικό του πέρασμα από το Τέξας. Μετά την Κιμ Καρντάσιαν και τη βοήθεια που πρόσφερε στους πληγέντες από τον τυφώνα, ήρθε η σειρά της ηθοποιού, Σάντρα Μπούλοκ.

Η Σάντρα Μπούλοκ θα δωρήσει 1 εκατομμύριο δολάρια στον Ερυθρό Σταυρό για να βοηθήσει την προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων από τον τυφώνα Χάρβεϊ, που σαρώνει το Τέξας.

Από το 2001 η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει δωρίσει πέντε εκατομμύρια δολάρια στο Ερυθρό Σταυρό για την παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν υποστεί ζημιές από τις θεομηνίες.

«Αυτό είναι ένα ανέλπιστο δώρο. Είμαστε ευγνώμονες. Είναι κάποιες απίστευτες στιγμές όταν λαμβάνουμε μια τέτοια υποστήριξη. Ειδικά σε περιόδους καταστροφής, οι άνθρωποι βλέπουν τι συμβαίνει στο Τέξας και οι καρδιές όλων μας είναι κοντά τους», δήλωσε στο περιοδικό People η Ελίζαμπεθ Πένιμαν, αντιπρόεδρος επικοινωνίας του αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού.

Διαβάστε επίσης: Τέξας: Η Κιμ Καρντάσιαν προσφέρει 415.000 ευρώ στα θύματα του τυφώνα Χάρβεϊ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments