Αθλητισμός

Μπενφίκα: 0 – 7 και σταμάτησε το παιχνίδι στο 48′ – Με εννέα παίκτες η Μπελενένσες

Μπενφίκα: 0 – 7 και σταμάτησε το παιχνίδι στο 48′ – Με εννέα παίκτες η Μπελενένσες
Μπενφίκα: Το παιχνίδι - παρωδία ανάμεσα στην Μπελενένσες και την Μπενφίκα διακόπηκε οριστικά στο 48ο λεπτό, αφού οι γηπεδούχοι προφασίστηκαν τραυματισμούς και αδυναμία να συνεχίσουν τον αγώνα με περισσότερους από έξι παίκτες.

Ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη στο 48ο λεπτό λόγω έλλειψης παικτών για τους γηπεδούχους.

Αυτά που έγιναν στην Primeira Liga το βράδυ του Σαββάτου 27 Νοεμβρίου θα γραφτούν στην ιστορία. Η Μπελενένσες χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό, είχε μόλις εννέα (9) διαθέσιμους ποδοσφαιριστές (οι δύο εξ αυτών ήταν τερματοφύλακες), παρόλ’ αυτά ο εντός έδρας αγώνας με την Μπενφίκα ξεκίνησε κανονικά.

Οι “αετοί” έβαλαν επτά γκολ στο πρώτο μέρος, με την έναρξη του δευτέρου να καθυστερεί για μερικά λεπτά. Κι όταν έγινε η σέντρα του, οι παίκτες της Μπελενένσες, είχαν βγει επτά στον αγωνιστικό χώρο με δύο να μένουν στα αποδυτήρια, επικαλέστηκαν ένα ακόμα πρόβλημα τραυματισμού, έμειναν με έξι ποδοσφαιριστές, προκειμένου να υποχρεώσουν τον διαιτητή να διακόψει οριστικά την αναμέτρηση.

Όπως κι έγινε. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα διαβουλεύσεων με τους αξιωματούχους των δύο ομάδων, ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης στο 48ο λεπτό, βάζοντας τέλος στην παρωδία.

Σε μια κίνηση που αξίζει συγχαρητήρια προχώρησαν οι οπαδοί της Μπενφίκα που βρέθηκαν στο ματς με την Μπελενένσες. Συγκεκριμένα, αποχώρησαν μαζικά από το γήπεδο στο ημίχρονο, όντας προφανώς ενοχλημένοι από το γεγονός πως έγινε το ματς απέναντι στην Μπελενένσες των 9 παικτών αλλά και από το ότι η ομάδα τους δεν σεβάστηκε την αντίπαλο και σκόραρε 7 γκολ στο πρώτο 45λεπτο!
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments