Αυτοδιοίκηση

Φθινόπωρο 2017: Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2017 στο Δήμο Χαϊδαρίου

Φθινόπωρο 2017: Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2017 στο Δήμο Χαϊδαρίου
Για ακόμα ένα Φθινόπωρο ο Δήμος Χαϊδαρίου διοργανώνει ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Για ακόμα ένα Φθινόπωρο ο Δήμος Χαϊδαρίου διοργανώνει ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων. Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: «Αποχαιρετάμε το καλοκαίρι και υποδεχόμαστε το Φθινόπωρο 2017 με μουσικές παραστάσεις, θέατρο και εκδηλώσεις –θεσμούς- για την πόλη μας όπως είναι τα «Καραϊσκάκεια».

Σας προσκαλούμε όλους τους κατοίκους της πόλης μας να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις, να τις αγκαλιάσουν με θέρμη, να χαρίσουν το πιο ζεστό τους χειροκρότημα στους καλλιτέχνες και να διασκεδάσουν».

Το Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων είναι:

Κυριακή 10/9 Παιδική θεατρική παράσταση ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣΚΑΝΕΛΑΣ της Καλλιόπης Γιαννάκου . Ένα παραμύθι με ηθικά διδάγματαγια όλα τα παιδιά.Παλατάκι 8:00 μ.μ.

Δευτέρα 11/9 Συναυλία «Μουσικές Διαδρομές» από τη Χορωδία του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων του ΟΤΕ Νομού Αττικής σε ένα ταξίδι με αγαπημένα τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Σαββόπουλου, Ξαρχάκου, Λεοντή, Γκάτσου κ.λ.π.Ανοικτό Θέατρο 8:00 μ.μ.

Πέμπτη 14/9 Θεατρική παράσταση «Ματωμένος Γάμος» του Φ.Γ. Λόρκα από την θεατρική ομάδα του Δήμου ΚορυδαλλούΑνοικτό Θέατρο 8:30 μ. μ.

Σάββατο 16/9 ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ με το σύλλογο Ηπειρωτών Χαϊδαρίου με παραδοσιακή μουσική εδέσματα και πολύ χορόΠλατεία Δημαρχείου 8:30 μ.μ.

Κυριακή 17 /9 Θεατρική παράσταση από την ομάδα του Δήμου Ιλίου στην ξεκαρδιστική κωμωδία του Δ. Ψαθά Ο ΑΦΕΛΗΣΑνοικτό Θέατρο 8:30 μ.μ.

Δευτέρα 18/9 Μουσική παράσταση με τίτλο Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη με την διεθνούς Φήμης Υψίφωνο Σόνια Θεοδωρίδου, τον Αρχιμουσικό Θεόδωρο Ορφανίδη, την Orchestra Mobile και Χορωδία.Ανοικτό Θέατρο 8:30 μ.μ.

Τετάρτη 20/9 Θεατρική παράσταση από την ομάδα «Το τρίτο κουδούνι» των ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ με το έργο Ο ΠΛΟΥΤΟΣ του ΑριστοφάνηΑνοικτό Θέατρο 8:30 μ.μ.

Κυριακή 24/9 Επετειακή εκδήλωση για τη ΜΑΧΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ- ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ με τη συνεργασία του Συλλόγου Θεσσαλών ΧαϊδαρίουΠλατεία Δημαρχείου 8:30 μ.μ.

Πέμπτη 28/9 Συναυλία με το νεανικό συγκρότημα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑΠλατεία Δημαρχείου 8:30 μ.μ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments