Lifestyle

Μαρία Κορινθίου: Ανέβασε αρετουσάριστη τη φωτογραφία της με τα οπίσθια στο Instagram (pic)

Μαρία Κορινθίου: Ανέβασε αρετουσάριστη τη φωτογραφία της με τα οπίσθια στο Instagram (pic)
Η Μαρία Κορινθίου προκάλεσε... σάλο στα πρωινά με την φωτογράφισή της στο Down Town και λίγες ώρες αργότερα ανέβασε την αρετουσάριστη φωτογραφία της στο Instagram, γράφοντας: ΄"Όπως με θέλετε! Αρετουσάριστη! Τα φιλιά μου". Δείτε την τεράστια διαφορά.

Η Μαρία Κορινθίου προκάλεσε… πανικό με τη φωτογράφισή της χωρίς εσώρουχα που έκανε στο Down Town και τα σχόλια στις πρωινές εκπομπές ήταν πολλά, με τις απόψεις να… ποικίλουν.

Δεν έχει γίνει απλά ρετουσάρισμα, έχουν βάλει κεφάλι σε άλλο σώμα! Όπως είχε γίνει και με την Έλλη Στάη. Την είδα στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας. Ευχαριστούμε και το Down Town που μας θυμίζει κάθε τρεις μήνες τα οπίσθια της κυρίας Κορινθίου γιατί στο τέλος θα ξέρουμε τα οπίσθια της Μαρίας Κορινθίου καλύτερα από τα δικά μας.

Κάθε τρεις μήνες βλέπουμε γυμνή τη Μαρία Κορινθίου, μέσα σε εννιά μήνες –από τον Ιανουάριο- έχει κάνει τρία γυμνά εξώφυλλα. Να τη δούμε και λίγο με ρούχα, να δούμε ότι έχει και ρούχα η κοπέλα», σχολίασε ο Κώστας Τσουρός στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Το εξώφυλλο του περιοδικού:

Κάτι ανάλογο έγινε και στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», όπου η Τζωρτζέλα Κόσιαβα ρώτησε «ποιανής είναι αυτός ο ποπός;», για να πάρει την απάντηση «Η Κορινθίου έχει τέλειο ποπό, αλλά δεν είναι αυτός ο ποπός της! Πώς να το κάνουμε δηλαδή;» από τον Μαρίνο Βυθούλκα, ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

«Παιδιά, ας μιλήσουμε και λίγο για το Photoshop. Εγώ βλέπω μια νεροτσουλήθρα στην πίσω όψη της Μαρίας Κορινθίου! Ένα πράγμα τρομπαρισμένο, το οποίο απέχει πάρα πολύ από την πραγματικότητα. Άλλο να βάλεις έναν άλλο ποπό σε έναν άνθρωπο και άλλο να… ραφινάρεις έναν ποπό».

Η ίδια η Κορινθίου ήρθε να δώσει τη δική της απάντηση, κάνοντας κάτι που δεν συνηθίζεται. Ποια ήταν η κίνησή της; Ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την ίδια φωτογραφία αρετουσάριστη και έγραψε. "Η παραγγελιά μου μόλις έφτασε! Όπως με θέλετε! Αρετουσάριστη! Τα φιλιά μου"

Δείτε τη φωτογραφία, στην οποία φυσικά διακρίνονται πολλές διαφορές σε σχέση με αυτή που παρουσίασε το περιοδικό:

Η παραγγελιά μου μόλις έφτασε! Όπως με θέλετε! Αρετουσάριστη! Τα φιλιά μου

A post shared by ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ Official (@mariakorinthiou) on Sep 21, 2017 at 5:35am PDT

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments