Lifestyle

Βάνα Μπάρμπα Αλέξης Γεωργούλης: Η απάντηση του ευρωβουλευτή στην ηθοποιό [vid]

Βάνα Μπάρμπα Αλέξης Γεωργούλης: Η απάντηση του ευρωβουλευτή στην ηθοποιό [vid]
Βάνα Μπάρμπα Αλέξης Γεωργούλης: «Προφανώς ο φόβος του ιού έχει τρομάξει πολύ κόσμο και μπορεί να έχουμε σπασμωδικές αντιδράσεις και να μην πετυχαίνουμε το στόχο που αυτή τη στιγμή όλοι πρέπει να στοχεύουμε», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Βάνα Μπάρμπα Αλέξης Γεωργούλης: Στην εκπομπή του OPEN «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χριστίδου βρέθηκε μέσω skype ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος είναι στην πατρίδα του στη Λάρισα. Ο ηθοποιός και Ευρωβουλευτής μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει και το ξέσπασμα της Βάνας Μπάρμπα για τους «διπλοθεσίτες ευρωβουλευτές».

«Δεν τις είχα δει τις δηλώσεις, δεν τις είχα ακούσει. Αυτό που ήθελα να πω εγώ, γιατί ουσιαστικά δεν με αναφέρει κιόλας και δεν θα ήθελα να έρθω σε μια τέτοια αντιπαράθεση, γιατί το σημαντικό αυτή τη στιγμή που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε να είμαστε ενωμένοι, να δημιουργήσουμε ομόνοια και να μην αφήσουμε κανέναν έξω από αυτόν τον κύκλο… Δεν ξέρω γιατί υπήρξε αυτή η ένταση. Προφανώς ο φόβος του ιού έχει τρομάξει πολύ κόσμο και μπορεί να έχουμε σπασμωδικές αντιδράσεις και να μην πετυχαίνουμε το στόχο που αυτή τη στιγμή όλοι πρέπει να στοχεύουμε. Να έχουμε ενότητα, να έχουμε συνοχή και να μην δημιουργούμε εντάσεις που μπορεί να διχάσουν την κοινωνία ή μεμονωμένους ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Γεωργούλης.

Υπενθυμίζεται πως χθες σε ανάρτησή της στο Facebook η Βάνα Μπάρμπα στράφηκε κατά του υπουργείου Πολιτισμού και των ευρωβουλευτών ηθοποιών, εννοώντας τον Αλέξη Γεωργούλη.

Η ίδια αναφέρει στην ανάρτησή της:

«Καλό μήνα. Συγγνώμη αλλά ρωτάμε τους υπευθύνους του υπουργείου πολιτισμού….. τι θα γίνουν όλοι οι καλλιτέχνες …μουσικοί συνθέτες ηθοποιοί.. σκηνοθέτες.. που την επόμενη μέρα .. ενώ σιγά σιγά θα ανοίγουν τα καφέ τα πάρκα… ο κόσμος δειλά δειλά θα βγαίνει… και οι καλλιτέχνες πώς θα βγουν όταν εκ των πραγμάτων δεν θα γίνονται συναυλίες φεστιβάλ… ακόμα και ταινίες ή σήριαλ… αυτοί οι άνθρωποι που σας διασκεδάζουν τόσα χρόνια πώς θα μπορέσουν να μείνουν αξιοπρεπείς ..και να βοηθήσουν τις οικογένειές τους… μας δείχνουν ότι είμαστε ο τελευταίος τροχός της αμάξης.. αλλά να ξέρουν ότι δεν θα το αφήσουμε έτσι ..ΔΡΑΣΗ. τώρα από όλα τα συνδικάτα των καλλιτεχνών. και εσείς οι ευρωβουλευτές που σαν ηθοποιοί ψηφιστήκατε.. τι κάνετε τώρα ..πού είναι η φωνή σας …ΝΤΡΟΠΗ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments