Οικονομία

Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί: 21.892 έχουν “ανέβει” στο σύστημα

Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί: 21.892 έχουν “ανέβει” στο σύστημα
Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί: Οι 786 έχουν προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα.

Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί: Έρχεται νέο “τσουνάμι” ηλεκτρονικών πλειστηριασμών καθώς στην ηλεκτρονική πλατφόρμα e-auctions.gr έχουν αναρτηθεί συνολικά 21.892, από τους οποίους οι 786 έχουν προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα.

Μάλιστα, πλειστηριασμούς ακινήτων προγραμματίζει από σήμερα και η ΑΑΔΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΑΔΕ θα προχωρήσει μέσα στον Νοέμβριο σε 28 πλειστηριασμούς.

Να σημειωθεί, ότι  σε δύο μήνες εκπνέουν οι προστατευτικές διατάξεις του νόμου Κατσέλη γεγονός που αποτελεί «πονοκέφαλο» για την κυβέρνηση, καθώς σύμφωνα με τα “ΝΕΑ”, οι δανειστές τηρούν επιφυλακτική έως αρνητική στάση και οι τράπεζες να διαμηνύουν «ξεχάστε το με τους σημερινούς όρους».

Απεναντίας, η κυβέρνηση, με διαρροή στο ΑΠΕ κύκλων του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, αναγνωρίζει ότι «το ζήτημα της διευθέτησης των κόκκινων δανείων παραμένει σοβαρό και χρήζει άμεσης αντιμετώπισης».

«Πρέπει να βρεθούν λύσεις που θα μειώνουν τα κόκκινα δάνεια, ξεκινώντας από τα μεγάλα και ειδικότερα από τις κραυγαλέες υποθέσεις στρατηγικών κακοπληρωτών και όχι από πλειστηριασμούς της μικρής και μεσαίας κατοικίας», ανέφεραν οι ίδιοι κύκλοι περιγράφοντας τη λογική της κυβέρνησης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments