Αθλητισμός

Καρίμ Ανσαριφάρντ: “Άσφαιρος” το τελευταίο δίμηνο

Καρίμ Ανσαριφάρντ: “Άσφαιρος” το τελευταίο δίμηνο
Καρίμ Ανσαριφάρντ: Ο Ιρανός σέντερ φορ περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος μετά το εξαιρετικό πρώτο κομμάτι που είχε κάνει στη σεζόν.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ήρθε το καλοκαίρι στην ΑΕΚ προκειμένου να δώσει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι. Ο Ιρανός είναι ένας σέντερ φορ αναγνωρισμένης ποιότητας και ψημένος στον πρωταθλητισμό. Ο έμπειρος στράικερ κατάφερε να εκμεταλλευτεί το κακό φεγγάρι του Ολιβέιρα και έγινε ο βασικός σέντερ φορ της ομάδας. Μάλιστα ήταν ο άνθρωπος που σφράγισε την μεγάλη πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ στο ΟΑΚΑ. Λίγες μέρες αργότερα ήρθε και το γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Ιρανός κατάφερε να κερδίσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ με τον επαγγελματισμό του και τις επιδόσεις του. Ωστόσο σε μια ΑΕΚ που έχει μεγάλα σκαμπανεβάσματα έδειξε και εκείνος να χάνει την σταθερότητά του. Μετά το εξαιρετικό πρώτο του κομμάτι μπήκε σε μια περίοδο ξηρασίας. Την ίδια ώρα ο Νέλσον Ολιβέιρα άρχισε να βρίσκει τον καλό του εαυτό και με κάποια γκολ που πέτυχε κέρδισε την εμπιστοσύνη του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Δυο μήνες μακριά από τα γκολ

Μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του Ολιβέιρα, ο Ιρανός βρήκε και πάλι χώρο στην βασική ενδεκάδα. Ωστόσο η εικόνα του δεν είναι αυτή που θα ήθελε ο Ισπανός τεχνικός. Στο παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο τον Βόλο, η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 1-0, αλλά τελικά πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά. Ο Καρίμ αγωνίστηκε βασικός, αλλά δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο για τη δίχτυα.

Ο Ιρανός, που σπατάλησε μια πολύ καλή ευκαιρία να «καθαρίσει» την πρόκριση στο δεύτερο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα, συμπλήρωσε πλέον έντεκα σερί ματς χωρίς να σκοράρει. Το τελευταίο του τέρμα είχε σημειωθεί στις 11 Ιανουαρίου και τη νίκη της ΑΕΚ στη Λαμία (0-1). Έκτοτε σε οκτώ ματς για την Super League και τρία για το Κύπελλο δεν έχει βρει δίχτυα.

Βέβαια πρέπει να σημειώσουμε ότι η ΑΕΚ έχει μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων στα τελευταία παιχνίδια. Τα περισσότερα γκολ που έχουν έρθει είναι από ατομικές εμπνεύσεις παικτών και κυρίως του Λιβάι Γκαρσία. Αυτό το στιλ παιχνιδιού δεν ευνοεί τον Ιρανό στράικερ. Μέχρι να αρχίσει η περίοδος που είναι «άσφαιρος», ο 30χρονος άσος είχε 9 γκολ σε 22 εμφανίσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments