Αθλητισμός

Σάκης Τσιώλης: Κοντά στη Λαμία ο έμπειρος τεχνικός

Σάκης Τσιώλης: Κοντά στη Λαμία ο έμπειρος τεχνικός
Σάκης Τσιώλης: Μια «ανάσα» από το να αναλάβει το τιμόνι της Λαμίας είναι ο 60χρονος κόουτς.

Φουντώνουν τις τελευταίες ώρες οι φήμες, που θέλουν τον Σάκη Τσιώλη να κάθεται στον πάγκο της Λαμίας. Η ομάδα ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 0-1 από τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play out της Super League. H εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο απογοήτευσε αφού οι παίκτες δεν φάνηκαν ανταγωνιστικοί αλλά ούτε και ικανοί να απειλήσουν τους τελευταίους του βαθμολογικού πίνακα, Νεοσμυρνιώτες. Το χαμένο τρίποντο εκνεύρισε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Πανουργιά Παπαϊωάννου, που στο φινάλε το ματς μίλησε έντονα στα αποδυτήρια τόσο στους παίκτες όσο και στον νυν προπονητή Άκη Μάντζιο. Μάλιστα τα “άκουσε” και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Δημήτρης Φαράντος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες λοιπόν, ο Άκης Μάντζιος αναμένεται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως στο επόμενο παιχνίδι των Φθιωτών, στις 29 Ιουνίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με αντίπαλο τον Βόλο θα κάθεται κάποιος άλλος στον πάγκο. Ποιος θα είναι αυτός; Ο Σάκης Τσιώλης. Ο 60χρονος τεχνικός είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λαμίας. Οι ιθύνοντες της ομάδας τον έχουν πρώτο στη λίστα καθώς επιθυμούν έναν έμπειρο προπονητή, που να μπορεί να αλλάξει το κλίμα και να φέρει αποτελέσματα εντός των τεσσάρων γραμμών. Σημειώνεται, πως  έχει ακουστεί και το όνομα του Γιάννη Μαντζουράκη.

Εφόσον τα παραπάνω επιβεβαιωθούν ο Καρδιτσιώτης τεχνικός θα επιστρέψει στους πάγκους ύστερα από έναν χρόνο, όταν και λύθηκε η συνεργασία του με την Παναχαϊκή. Μεταξύ άλλων ο Σάκης Τσιώλης έχει κοουτσάρει ομάδες όπως η Κέκρυρα, η Λάρισα, η Ξάνθη, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Αστέρας Τρίπολης,  ο Άρης, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Θρασύβουλος, ο Λεβαδειακός, ο Ιωνικός, η Καλαμάτα, ο Πανηλειακός, ο Ναυπακτιακός Αστέρας, ο Πανελευσινιακός, η Αναγέννηση Καρδίτσας, η Πρέβεζα και τέλος η Παναχαϊκή.

Ο Γιάννης Ματζουράκης, με τη σειρά του, έχει να προπονήσει ομάδα από το Νοέμβριο του 2018, όταν και είχε τα ηνία του Απόλλωνα Σμύρνης. Στο παρελθόν έχει περάσει από Ολυμπιακό, Κέρκυρα, Παναιτωλικό, Εργοτέλη, Καλλονή, Καβάλα, Ξάνθη, ΟΦΗ, Βέροια, ΑΕ Λεμεσού, Λάρισα, ΑΠΟΕΛ, Πιερικό, Πεζοπορικό Λάρνακας, ΑΕ Πάφου, Αιγάλεω και Χαλκίδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments