Αθλητισμός

«Μωρά» από χρυσάφι! Όλη η Ευρώπη θέλει Κέιν και Άλι! (vids)

«Μωρά» από χρυσάφι! Όλη η Ευρώπη θέλει Κέιν και Άλι! (vids)
Ο Χάρι Κέιν και ο Ντέλε Άλι. Ο ένας στα 24 του, ο άλλος μόλις στα 21 του. Κάνουν φοβερά πράγματα με την Τότεναμ και οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι «πέφτουν»...

Έδωσαν και πάλι ρεσιτάλ. Κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ, το βράδυ της Τετάρτης στο «Γουέμπλεϊ», οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές ήταν και πάλι πρωταγωνιστές. 

Τα τελευταία χρόνια, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Τότεναμ από τον Μαουρίσιο Ποκετίνο, τόσο ο Κέιν όσο και ο Άλι κατάφεραν να… εκτοξεύσουν τις μετοχές τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και να γίνουν περιζήτητοι σχεδόν από όλους τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. 

Η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κα η Παρί Σεν Ζερμέν, μεταξύ άλλων, έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στους δύο Άγγλους, τους οποίους ο αγγλικός σύλλογος πολύ δύσκολα θα καταφέρει να κρατήσει όταν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα πέσουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. 

Ο Μπαμιντέλε Ζερμέν Άλι είναι μόλις 21 χρόνων και, χωρίς αμφιβολία, είναι η μεγάλη… αποκάλυψη του αγγλικού ποδοσφαίρου την τελευταία διετία. Καταπληκτικός μεσοεπιθετικός, με εξαιρετική ισορροπία στο παιχνίδι του και άψογη (όσο και ταχύτατη) κίνηση με τη μπάλα παρά το γεγονός ότι το μπόι του φτάνει το 1.88! 

Παίζει το ίδιο καλά και με τα δύο πόδια και οι κάθετες πάσες του είναι «φαρμάκι». Κινείται απίθανα στους κενούς χώρους και φυσικά είναι «δολοφόνος» στο τελείωμα των φάσεων. 

Οι συμπατριώτες του δημοσιογράφοι τον αποθεώνουν λέγοντας ότι έχει τη δυναμική του Ανρί, την ικανότητα του Νεϊμάρ, τη χάρη του Ινιέστα. Στη Βαρκελώνη, μάλιστα, βλέπουν στο πρόσωπό του τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ινιέστα…. 

Στη Μεγάλη Βρετανία υπάρχει ο πρίγκιπας Χάρι, υιός του Καρόλου και της Νταϊάνα, πέμπτος στη σειρά διαδοχής για το βρετανικό θρόνο και υπάρχει και ο «πρίγκιπας» Χάρι του ποδοσφαίρου, ο οποίος έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να τον ξεπεράσει σε δημοφιλία. 

Πέρασε δύσκολα ο Κέιν στην Τότεναμ, τρειος φορές δόθηκε δανεικός, ο ίδιος ο Ποκετίνο στην αρχή δεν τον ήθελε, αλλά τελικά ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έμεινε και επέμεινε. Και δικαιώθηκε! 

Είναι ο… απόλυτος επιθετικός. Τα έχει όλα, αλλά κυρίως έχει τα γκολ. Πολλά γκολ! Εξαιρετικός, επίσης, στις ασίστ. Μπορεί να εκπλήξει ανά πάσα στιγμή τον αντίπαλο με τον τρόπο που θα δώσει τη μπάλα σε συμπαίκτη του. Ακόμα και αν φαίνεται αδύνατο, το κάνει δυνατό! 

Μεγάλη ποικιλία κινήσεων μέσα στην περιοχή, είναι πια παίτης της παγκόσμιας ελίτ. Τις τρεις τελευταίες σεζόν έχει πετύχει 90 γκολ, τα 30 εξ αυτών πέρυσι, όταν αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ. 

Είναι ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Αγγλίας από τον περασμένο Ιούνιο και η Ρεάλ ήδη τον… λιγουρεύεται! Ο πρόεδρος των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ, έχει βάλει στόχο την απόκτησή του το επόμενο καλοκαίρι, αλλά η Τότεναμ δεν πρόκειται να συζητήσει για ποσό μικρότερο των 200 εκατομμυρίων ευρώ! 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments