Αθλητισμός

Mundial 2018 – Ζέκα: Ήμασταν άτυχοι, έπρεπε να κερδίσουμε

Mundial 2018 – Ζέκα: Ήμασταν άτυχοι, έπρεπε να κερδίσουμε
Η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου γνώρισε την ήττα το βράδυ της Κυριακής από το Βέλγιο για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Μετά την ήττα με 2-1 από το Βέλγιο για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 ο Κάρλος Ζέκα μίλησε για την προσπάθεια της Εθνικής ποδοσφαίρου, αλλά και για το γκολ που σημείωσε. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού τόνισε ότι η Εθνική μπορεί να πάρει την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο

«Η ομάδα έκανε τεράστια προσπάθεια. Ήμασταν άτυχοι. Έπρεπε να κερδίσουμε. Κάναμε τα πάντα και φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά. Τώρα τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά θα το παλέψουμε. Χάσαμε την ευκαιρία με την Εσθονία, ενώ σήμερα είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η ομάδα προσπάθησε. Όλοι το είδαμε. Είμαστε πολύ περήφανοι για την ομάδα», είπε αρχικά και μίλησε για το γκολ που… θύμισε Μήτρογλου: 

«Όχι σαν τον Μήτρογλου. Εγώ δεν βάζω πολλά γκολ. Είμαι χαρούμενος για το γκολ. Θα προτιμούσα να μην το βάλω και να κερδίσουμε το ματς. Ποτέ δεν σκύβουμε το κεφάλι. Έχουμε ακόμη δύο ματς και θα δούμε τι θα κάνει η Βοσνία. Εμείς το πιστεύουμε».

Διαβάστε επίσης: Ελλάδα – Βέλγιο: Ο Σκίμπε δήλωσε περήφανος για τους παίκτες

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments