Ελλάδα

Μάριος Παπαγεωργίου: Το χρονικό της δολοφονίας μέχρι τον εντοπισμό των οστών στη Μάνη

Μάριος Παπαγεωργίου: Το χρονικό της δολοφονίας μέχρι τον εντοπισμό των οστών στη Μάνη
Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2012. Πού στρέφονται τώρα οι έρευνες των Αρχών.

Ένα μακάβριο εύρημα σήμανε συναγερμό στη Μεσσηνιακή Μάνη και άνοιξε πάλι την «πόρτα» των ερευνών, για τον άτυχο Μάριο Παπαγεωργίου. Η υπόθεσή του είχε συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα επί πολλούς μήνες και τώρα πια παίρνει τροπή… θρίλερ, καθώς βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στη Μάνη σκορπισμένα μέσα σε παλιό εκκλησάκι στη περιοχή Λαγκάδα, την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο Μάριος Παπαγεωργίου εξαφανίστηκε το καλοκαίρι του 2012. Συγκεκριμένα στις 9 Αυγούστου του 2012, ο νεαρός άνδρας είχε φύγει με το αυτοκίνητό του από το Διακοφτό Αχαΐας, όπου έκανε διακοπές με τη μητέρα του, με προορισμό το Αίγιο. Την επομένη τα ξημερώματα, η μητέρα του δέχτηκε τηλεφώνημα από τους απαγωγείς του, οι οποίοι της ζήτησαν λύτρα 620.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν.

Η μητέρα του Μάριου αρχικά δεν επικοινώνησε με την αστυνομία αλλά στράφηκε στο κοντινό της περιβάλλον για την ανεύρεση του γιού της. 

Τον Οκτώβριο του 2012 και αφού η μητέρα του Μάριου είχε απευθυνθεί και στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η αστυνομία κατάφερε να φτάσει στην άκρη του νήματος καθώς στο αυτοκίνητο του άτυχου νέου είχε εντοπιστεί μια μεγάλη κηλίδα αίματος και από τις εργαστηριακές εξετάσεις αποδείχθηκε πως ανήκε στον 26χρονο. Το πτώμα του, όμως, ακόμη και σήμερα δεν έχει εντοπιστεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τα ευρήματα στη Μάνη ειδοποιήθηκε και η οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου που δεν έχει σταματήσει όλα αυτά τα χρόνια να ψάχνει τον «τάφο» του άτυχου νέου στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments