Πολιτισμός

Art Way: Εγκαινιάζει έκθεση εικαστικών δημιουργών στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ερυθραίας

Art Way: Εγκαινιάζει έκθεση εικαστικών δημιουργών στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ερυθραίας
Η Art Way σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης με θέμα "εικαστικές παρεμβάσεις" στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ερυθραίας.

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις 19.00 η Art Way σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης εικαστικών δημιουργών με θέμα "Εικαστικές παρεμβάσεις" που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ερυθραίας.

Η τέχνη αντιμετωπίζοντας τα κοινωνικά δρώμενα, με το δυϊσμό και με φόρμες καινοτομεί & δίνει λύσεις, γιατί διέπεται από ψυχή και συναίσθημα. Η ζωγραφική ως εικαστική παρέμβαση δεν εξωραΐζει τα πράγματα δεν υποθάλπει τις καταστάσεις. Μέσα από την ιστορία της τέχνης, έδωσε την αλήθεια των κοινωνικών-εικαστικών γεγονότων. Γιατί όχι μόνο εκδήλωνε τα βαθύτερα νοήματα των κοινωνικών συγκυριών, αλλά έδινε τη διέξοδο που έπρεπε να γίνει κατανοητή για να αντιμετωπισθούν.

Oι μεγαλύτεροι ζωγράφοι της εποχής δρούσαν προφητικά απαντώντας στα κοινωνικά ερωτήματα πριν αυτά τεθούν. Οι καλλιτέχνες μας με περίσσια μαεστρία μέσα από τον κόσμο τους, που δεν είναι άλλος από τον καμβά , το μέταλλο , το ξύλο υπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο αυτό το σκοπό.

Άλλωστε κοινωνία, θρησκεία, πολιτική, έχουν ένα κοινό παρονομαστή την ΤΕΧΝΗ. Και η τέχνη είναι πρόταση-παρέμβαση.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 19:00.

ΤΙΜΩΜΕΝΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣΑΜΑΡΤΖΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΛΟΥΛΑΑΡΑΠΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΑΡΑΠΗ ΜΙΜΟΖΑΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΒΙΝΤΖΗΛΑΙΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣΓΚΡΙΤΖΑΛΑ ΛΙΑΝΑDEVAΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΗΛΙΑΣΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΚΑΛΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑΚΑΡΑΒΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗΚΟΡΩΝΑΙΟΥ – ΚΑΤΣΟΥΛΑ ΕΛΕΝΗΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣΚΟΝΤΟΔΗΜΑ ΔΩΡΑΜΑΛΕΑ ΕΛΕΝΗΜΠΑΜΠΙΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΠΑΠΠΑΣ ΒΑΪΟΣΡΕΜΠΕΣΤΕΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣΑΡΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΤΙΓΚΑ ΕΛΕΝΑΦΩΚΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ ΠΕΝΥΨΑΘΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ BΙΛΛΑ ΚΩΣΤΑ

(Πνευματικό Κέντρο Έρευνας & Μελέτης του Μικρασιατικού Πολιτισμού της Χερσονήσου της Ερυθραίας)Λουκή Ακρίτα 4

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments