Αυτοδιοίκηση

Δήμος Παλλήνης: Ανακατασκευή υπαίθριων χώρων παιχνιδιού

Δήμος Παλλήνης: Ανακατασκευή υπαίθριων χώρων παιχνιδιού
Την ανακατασκευή 14 υπαίθριων χώρων παιχνιδιού (παιδικές χαρές) στον δήμο Παλλήνης, προϋπολογισμού 2.300.000 ευρώ, ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο, ύστερα από εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου, ενέκρινε την ανακατασκευή 14 υπαίθριων χώρων παιχνιδιού (παιδικές χαρές) στον δήμο Παλλήνης (δέκα στον Γέρακα και τέσσερις στην Παλλήνη) συνολικής επιφάνειας 6.250 τ.μ. και προϋπολογισμού 2.300.000 ευρώ.

Στόχος του έργου, εκτός από την ουσιαστική αναβάθμιση των χώρων ώστε να αποτελούν κατάλληλους και ασφαλείς πόλους έλξης για τα παιδιά και τους κατοίκους, είναι η δημιουργία σύγχρονων υποδομών που θα συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις των αποφάσεων του υπουργείου Εσωτερικών, ώστε να λάβουν τις σχετικές πιστοποιήσεις για τη λειτουργία τους από τους αρμόδιους φορείς.

Οι σημαντικότερες εργασίες αφορούν: περίφραξη των χώρων, τοποθέτηση κατάλληλων ελαστικών δαπέδων ασφαλείας στους χώρους των οργάνων παιδικής χαράς και του αστικού εξοπλισμού (καθιστικά, κάδοι κλπ), ενίσχυση της φύτευσης, εγκατάσταση ή επέκταση του ηλεκτροφωτισμού και του αρδευτικού δικτύου κατά περίπτωση και κατασκευή βρύσης.

Το έργο θα δημοπρατηθεί από τον δήμο Παλλήνης και θα εκτελεστεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments