Διεθνή

Πρίγκιπας Τζορτζ: Βαρέθηκε ήδη το σχολείο – Τον… πρόδωσε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ

Πρίγκιπας Τζορτζ: Βαρέθηκε ήδη το σχολείο – Τον… πρόδωσε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ
Η περίοδος... χάριτος τελείωσε. Ο πρίγκιπας Τζορτζ βαρέθηκε το σχολείο μέσα σε 20 μέρες και θέλει να γυρίσει σπίτι. Την αποκάλυψη έκανε ο πατέρας του, πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Η πρώτη μέρα που ο πρίγκιπας Τζορτζ πήγε στο σχολείο, στις 7 Σεπτεμβρίου, ήταν μια χαρούμενη μέρα για τον ίδιο. Έφυγε τρέχοντας από τα χέρια του μπαμπά του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, για να συναντήσει τους νέους του φίλους, τους συμμαθητές του.

Μάλλον δεν… γνώριζε ότι θα πρέπει να πηγαίνει στο σχολείο σε καθημερινή βάση. Πιθανόν να πίστευε πως είναι μια μέρα… βόλτας και η καθημερινότητά του θα επέστρεφε στα φυσιολογικά. Είκοσι μέρες μετά, ο πρίγκιπας Τζορτζ έχει ήδη… βαρεθεί το σχολειό. Και την αποκάλυψη την έκανε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, μιλώντας σε γονιό συμμαθητή του έξω από το σχολείο, όπως αποκαλύπτει η Mirror.

Ο τετράχρονος πρίγκιπας Τζορτζ έτρεχε για την πρώτη του μέρα στο σχολείο, αλλά πλέον η περίοδος μέλιτος τελείωσε. Θέλει να μπορούσε να έμενε σπίτι με τη μαμά του Κέιτ Μίντλετον που περνά αυτή την περίοδο δύσκολη εγκυμοσύνη, αναφέρει η αγγλική εφημερίδα.

«Ήταν συναρπαστικό που συνάντησα τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Μου είπε ότι μόλις τον άφησε στο σχολείο και πως δεν ήθελε να πάει», δήλωσε η μητέρα δύο κοριτσιών Louise Smith. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σταμάτησε να χαιρετήσει τις δύο κορούλες της, Sophia, 3, και Holly, 1».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments