Ελλάδα

Διαθεσιμότητα και ΕΔΕ για αστυνομικό που μαχαίρωσε την πρώην του

Διαθεσιμότητα και ΕΔΕ για αστυνομικό που μαχαίρωσε την πρώην του

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΒΟΛΟΝΤΙΜΙΡ ΖΕΛΕΝΣΚΙ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Την τραυμάτισε με μαχαίρι, όταν εκείνη πήγε να μήνυση εναντίον του για την παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων που του είχαν επιβληθεί

Άμεσα τέθηκε σε διαθεσιμότητα ένας 54χρονος αστυνομικός που υπηρετεί στην Βοιωτία, ο οποίος τραυμάτισε με μαχαίρι την πρώην φίλη του στην παραλία Διστόμου, όταν εκείνη πήγε να μήνυση εναντίον του για την παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων που του είχαν επιβληθεί.

Ο ένστολος είχε αγνοήσει την δικαστική απόφαση που είχε εκδοθεί σε βάρος του και του απαγόρευε να πλησιάζει την πρώην σύντροφό του και πήγε στο χώρο εργασίας της απαιτώντας να τη δει με σκοπό να της ζητήσει να ξανασμίξουν. Η γυναίκα του ζήτησε να φύγει, όμως ο αστυνομικός επέμενε κι έτσι εκείνη αποφάσισε να υποβάλει μήνυση εναντίον του για παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων.

Όμως, μόλις έφτασε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, βρήκε τον πρώην της να περιμένει απ’ έξω. Ο αστυνομικός την εξύβρισε, αλλά όταν διαπίστωσε ότι ήταν αποφασισμένη να τον μηνύσει, έβγαλε ένα μαχαίρι με το οποίο την τραυμάτισε σε διάφορα σημεία του σώματός της, πριν επέμβουν οι συνάδελφοί του και τον ακινητοποιήσουν με χειροπέδες.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, καθώς διαπιστώθηκε ότι τα τραύματά της ήταν ελαφρά, ενώ ο 54χρονος αστυνομικός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Λιβαδειάς που του άσκησε δίωξη για πρόκληση σωματικής βλάβης, παράβαση του νόμου περί όπλων, εξύβριση και παραβίαση δικαστικής απόφασης. Ταυτόχρονα, αντιμετωπίζει και πειθαρχικές ποινές, καθώς σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments