Πολιτική

Μπριζίτ Τρονιέ – Περιστέρα Μπαζιάνα: Στην Ακρόπολη ντυμένες στα λευκά (pics)

Μπριζίτ Τρονιέ – Περιστέρα Μπαζιάνα: Στην Ακρόπολη ντυμένες στα λευκά (pics)
Η Μπριζίτ Τρονιέ ξεναγήθηκε από την Περιστέρα Μπαζιάνα στην Ακρόπολη και δήλωσε πολύ χαρούμενη που βρίσκεται στην Αθήνα. Δείτε φωτογραφίες τους.

Η Μπριζίτ Τρονιέ δεν έκρυβε τη χαρά της που βρίσκεται στην Αθήνα και στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, όπου και ξεναγήθηκε από τη σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα.

Η κυρία Μακρόν έφτασε στον αρχαιολογικό χώρο λίγο μετά τις 4:30 το απόγευμα συνοδευόμενη από την σύντροφο του πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα και έμειναν εκεί για περισσότερο από μία ώρα.

«Είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα και έχει σημασία αυτό. Είναι μεγάλη χαρά που είμαι εδώ και που μας υποδέχτηκαν», είπε η κυρία Μακρόν, δείχνοντας την σύζυγο του Έλληνα πρωθυπουργού, Περιστέρα Μπαζιάνα που πάντως δεν θέλησε να μιλήσει στις κάμερες.

Η Γαλλίδα συμπλήρωσε: «Στέλνω μήνυμα συμπαράστασης στους Γάλλους που έχασαν τη ζωή του στον τυφώνα στο Σεν Μάρτιν».

Η κυρία Μακρόν για την επίσκεψη στην Ακρόπολη άλλαξε παπούτσια, καθώς προτίμησε μαύρες πλατφόρμες, ενώ φορά τα ίδια ρούχα με τα οποία έφτασε στην Αθήνα. Η κυρία Μπαζιάνα επέλεξε ένα λευκό φόρεμα για να συνοδεύσει την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας τόσο στο Ίδρυμα Νιάρχος, όπου βρέθηκαν νωρίτερα, όσο και στην Ακρόπολη.

Ήδη από νωρίς το μεσημέρι τα μέτρα ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή ήταν αυξημένα ενώ οι τουρίστες που βρίσκονταν στον ιερό βράχο ειδοποιήθηκαν από τους υπεύθυνους ότι η Ακρόπολη δεν θα δέχεται κοινό από τις 3 το μεσημέρι.

Η κυρία Μακρόν ξεναγήθηκε και ενημερώθηκε για το μνημείο και με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησε όλες τις πληροφορίες για τον σπουδαιότερο αρχαιολογικό χώρο της ελληνικής πρωτεύουσας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments