Αθλητισμός

Ντάνιελ Χάκετ για Βασίλη Σπανούλη: Όταν έμπαινε στα αποδυτήρια δεν μιλούσε κανείς

Ντάνιελ Χάκετ για Βασίλη Σπανούλη: Όταν έμπαινε στα αποδυτήρια δεν μιλούσε κανείς
Ο Ντάνιελ Χάκετ αποθέωσε για ακόμα μια φορά τον Βασίλη Σπανούλη ενώ αναφέρθηκε στην περίοδο που σκέφτηκε να κόψει το μπάσκετ.

Ο Ντάνιελ Χάκετ έφυγε από τον Ολυμπιακό… παρά τη θέλησή του. Έχει δηλώσει πολλές φορές πως ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται στον Πειραιά και να είναι συμπαίκτης με τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Ιταλός σε μία ακόμα συνέντευξή του, στο ισπανικό περιοδικό Gigantes del Basket, μίλησε για τη μεγάλη αξία του Βασίλη Σπανούλη.

«Το παιχνίδι του είναι εξωφρενικό, ίδιο με το χάρισμα του! Όταν ο Σπανούλης έμπαινε στα αποδυτήρια ή ερχόταν στο video, δεν μιλούσε κανείς από σεβασμό! Είναι κάτι απίθανο, κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ. Για μένα δεν θα έκανε κανείς ησυχία στο Πέζαρο. Θα έπρεπε να τους πληρώσω για να το κάνω (γέλια)».

Όσο για τη στιγμή που σκέφτηκε να… κόψει το μπάσκετ; Διαβάστε τι είπε: «Ναι, συνέβη. Σκέφτηκα να τα παρατήσω, να κάνω κάτι άλλο. Έφτασα στα όριά μου. Στον τελικό της Euroleague με τη Φενέρμπαχτσε. 

Τον έζησα από τον πάγκο, δεν είχα την ευκαιρία να βοηθήσω. Δεν μπορούσα να βγω εκεί έξω και να βοηθήσω τα παιδιά. Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι αυτή η κατάσταση συνεχιζόταν για μήνες!

Ήταν απογοητευτικό. Το γεγονός ότι δεν έπαιξα στον τελικό της Euroleague ήταν το χειρότερο συναίσθημα που έζησα στον Ολυμπιακό! Χειρότερο και από την ήττα από τον Παναθηναϊκό στους τελικούς. Εκεί ακριβώς σκέφτηκα να κόψω το μπάσκετ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments