Lifestyle

Δημήτρης Βλάχος: Γι’ αυτό χάλασε η συμφωνία με το Survivor 2

Δημήτρης  Βλάχος: Γι’ αυτό χάλασε η συμφωνία με το Survivor 2
O Δημήτρης Βλάχος εξηγεί γιατί χάλασε η συμφωνία με τον Ατζούν, για το Survivor 2.

Ο Δημήτρης Βλάχος, ενώ όλοι πίστευαν πως είχε συμφωνήσει να συµμετέχει στο «Survivor», αποφάσισε να μην πάρει μέρος, μιας και δεν τον κάλυπτε το συμβόλαιο. 

Ο ίδιος τηρούσε σιγή ιχθύος για το τι συµβαίνει πραγματικά, μέχρι που πριν από λίγες μέρες «ανέβασε» ως instastory στον λογαριασμό του στο Instagram το εν λόγω κείμενο: «Από το 2001 που ασχολούμαι µε την τηλεόραση έχω δύο βασικούς κανόνες από τη μικρή µου αυτή εμπειρία. Να μην ανακοινώνω ή επιβεβαιώνω τίποτα μέχρι να υπογραφούν τα συμβόλαια. Μέχρι να προβληθεί η δουλειά στον αέρα, όλα είναι πιθανά. Τόσο καιρό δεν είχα επιβεβαιώσει τη συµμετοχή µου στο “Survivor” λόγω του ότι δεν είχα δει τα συμβόλαια. Μέχρι χθες. 

Με αποτέλεσμα να µη συμφωνήσουµε. Δυστυχώς -ή ευτυχώς- δεν θα λάβω μέρος στο συγκεκριμένο πρότζεκτ, όσο έτοιμος κι αν νιώθω σωματικά και ψυχολογικά. Για µένα ήταν καθαρά μια τηλεοπτική δουλειά, οπότε έτσι την αντιμετώπισα από την αρχή μέχρι το τέλος. Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλα τα παιδιά που θα πάρουν μέρος κι ας επιβιώσει ο καλύτερος». 

Όπως τόνισε λίγο αργότερα στην «Real», ο βασικός λόγος που δεν είπε το τελικό OK ήταν οικονομικός. «Μου είχαν προτείνει ένα ποσό, εγώ είχα αντιπροτείνει άλλο και, ενώ έδειχναν να έχουν έρθει προς την πλευρά µου, το συμβόλαιο που ήρθε στο… παρά ένα στα χέρια µου δεν ήταν αυτό που ήθελα. ∆εν έχει νόημα να μείνουμε σε λεπτομέρειες που δεν αφορούν τον κόσμο. 

Ήθελα κάποια χρήματα για την τηλεοπτική αυτή δουλειά που µου προτάθηκε, δεν µου τα έδωσαν κι έτσι δεν πηγαίνω στον Άγιο Δομίνικο. Από την άλλη, ζήτησα να υπάρχει στο συμβόλαιό µου ένας όρος πως, αν πάθω οποιοδήποτε ατύχημα εκτός αγωνιστικού χώρου κι εκτός παραλίας, όπως έγινε πέρυσι που ντελαπάρισε το αυτοκίνητο που μετέφερε τους παίκτες, θα έπρεπε να αναλάβει τα νοσήλια η παραγωγή. 

Ούτε αυτό έγινε δεκτό. Γι’ αυτό και δεν θα µε δείτε στο Survivor», καταλήγει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments