Αθλητισμός

Ροντρίγκο Μολέδο ΑΕΚ: Μπορεί να απασχολήσει αν μείνει ελεύθερος

Ροντρίγκο Μολέδο ΑΕΚ: Μπορεί να απασχολήσει αν μείνει ελεύθερος
Ροντρίγκο Μολέδο ΑΕΚ: Η Ένωση θα κάνει κίνηση αν ο Βραζιλιάνος στόπερ αποκτήσει την ελευθερία του.

Μετά τον χαμένο τελικό και την απογοητευτική εμφάνιση οι άνθρωποι της ΑΕΚ πάτησαν γκάζι στα μεταγραφικά. Οι “κιτρινόμαυροι” απέκτησαν τον Λιβάι Γκαρσία για τα άκρα της επίθεσης και τον Σακχόφ για το κέντρο. Με αυτές τις δυο κινήσεις καλύφτηκαν δυο βασικά κενά που υπήρχαν στο ρόστερ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Από εκεί και πέρα έχει ξεκινήσει μια κουβέντα για το αν η Ένωση πρέπει να ενισχυθεί περισσότερο στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Όλο αυτό το διάστημα υπήρχε η αίσθηση ότι ο Όγκνιεν Βράνιες θα μένει ελεύθερος και θα έρθει στην ΑΕΚ. Ωστόσο οι πρόσφατες δηλώσεις του Βόσνιου έβαλαν την υπόθεση στον πάγο. Μέχρι τώρα οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχουν πάρει κάποια οριστική απόφαση για το αν πρέπει να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού. Βέβαια υπάρχει ακόμα χρόνος αν οι “κιτρινόμαυροι” αποφασίσουν ότι θέλουν έναν επιπλέον στόπερ.

Προτάθηκε ο Μολέδο – Πως μπορεί να απασχολήσει

Στην αρχή του καλοκαιριού ο Ροντρίγκο Μολέδο είχε προταθεί στην ΑΕΚ. Εκείνη την περίοδο η Ελληνική ομάδα προσπαθούσε να αποσπάσει την υπογραφή του Χνιντ και τελικά τα κατάφερε. Έτσι η υπόθεση του Βραζιλιάνου μπήκε στο συρτάρι. Ωστόσο το όνομα του πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού έπεσε και πάλι στο τραπέζι. Ο 32χρονος είναι έμπειρος με δυναμισμό και γνωρίζει άριστα την ΑΕΚ και το πρωτάθλημα μας. Στην Ένωση έχουν προσπαθήσει να μειώσουν το ρίσκο των κινήσεων τους με ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν το πρωτάθλημα. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Ινσούα, Ανσαριφάρντ και Σακχόφ έχουν παίξει σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Ο Μολέδο λοιπόν είναι μια δοκιμασμένη λύση που μπορεί να απασχολήσει την ΑΕΚ, αλλά κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Ο ίδιος παλεύει να μείνει ελεύθερος από την Ιντερνασιονάλ και μόνο τότε θα μπορέσει να ασχοληθεί μαζί του ΑΕΚ. Σύμφωνα με το sport24 η ΑΕΚ θα έμπαινε σε συζήτηση για δανεισμό του παίκτη αν έβρισκε πεδίο συζήτησης με τους Βραζιλιάνους, κάτι που θεωρείται δύσκολο λόγω πίεσης χρόνου και διότι έχει αποδειχτεί ότι με τις βραζιλιάνικες ομάδες δεν είναι πάντα εύκολη η εκάστοτε διαπραγμάτευση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments