Αθλητισμός

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανοικτό του Ρούνεϊ για Κίνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανοικτό του Ρούνεϊ για Κίνα
Κινέζικοι σύλλογοι εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Γουέιν Ρούνεϊ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μέχρι τα τέλη του Φλεβάρη τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Μπορεί ο Ζοσέ Μουρίνιο να έχει διαβεβαιώσει πως ο Ρούνεϊ θα παραμείνει στο ρόστερ της Γιουνάιτεντ ως το καλοκαίρι, ωστόσο το ενδιαφέρον από την Κίνα εξακολουθεί να υφίσταται.

Σύμφωνα με την Daily Telegraph δεν θα πρέπει να αποκλειστεί τίποτα ως τα τέλη του Φλεβάρη, όταν και η περίοδος των μεταγραφών κλείνει στην Κίνα.

Ο Ρούνεϊ έχει προτάσεις που αγγίζουν το ιλιγγιώδες ποσό των 32 εκατομμυρίων λιρών τον χρόνο και όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα σε περίπτωση που η Γιουνάιτεντ δεχθεί μια πολύ καλή πρόταση, τότε θα την εξετάσει σοβαρά.

Η Γκουοάν από το Πεκίνο και η Γκουανγκζού φαίνεται να είναι οι δύο σύλλογοι που ενδιαφέρονται για τον Άγγλο επιθετικό, ο οποίος δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Μουρίνιο ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει τον Ρούνεϊ στο ματς Κυπέλλου με την Μπλάκμπερν σε περίπτωση που ο Άγγλος φορ είναι 100% έτοιμος, ωστόσο το μέλλον του στο Όλντ Τράφορντ φαντάζει πιο αβέβαιο από ποτέ.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments