Πολιτισμός

Νέο εργαστήριο ζωγραφικής για ενήλικες στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή

Νέο εργαστήριο ζωγραφικής για ενήλικες στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή
Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή: Ανακαλύψτε τη μαγεία της καθημερινής εικόνας, τη σύνθεση, το σχέδιο και το χρώμα στο νέο εργαστήριο ζωγραφικής για ενήλικες.

Το νέο εργαστήριο ζωγραφικής για ενήλικες ξεκινά στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή. Εσύ θα το χάσεις;

Σε όλες τις περιόδους της Ιστορίας της Τέχνης, οι ζωγράφοι προσπαθούν να ερμηνεύσουν το οπτικό φαινόμενο, ο καθένας με το δικό του τρόπο θέασης των πραγμάτων. Αυτό έχει γεννήσει πολλές εκδοχές της φυσικής εικόνας, όπως γίνεται στον καθένα αντιληπτή, πηγή ανεξάντλητη και μυστήρια, που ποτέ δεν τελειώνει. 

Μέσα από ευφάνταστες συνθέσεις με πολλά αντικείμενα και υλικά, προσπαθούμε στο εργαστήριο να διερευνήσουμε το σχέδιο (τις αναλογίες, το χώρο, τις αξίες της σύνθεσης), καθώς και το τόσο μυστηριακό χρώμα και τις υφές (ποιότητες υλικών), προκειμένου να αντιληφθούμε πόσο μεγάλος δάσκαλος είναι η φύση και ο φυσικός μας χώρος. Επίσης, να δούμε καλλιτέχνες που αντιμετώπισαν με το δικό τους τρόπο ανάλογα θέματα, δημιουργώντας πολύ διαφορετικά στυλ ζωγραφικής. 

Με την εικαστικό Ελένη Δελή.

Πέμπτη, 17:30 – 20:3028/9, 5/10, 12/10, 19/10, 26/10 & 2/11/2017Κόστος προγράμματος 150 ευρώ.

Πληροφορίες και εγγραφέςστο τηλέφωνο 2108019975 καθημερινά 10:00 – 18:00ή με email στο [email protected], [email protected]

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments