Lifestyle

Οδηγός αγώνων πορνοστάρ: Η Ρενέ Γκρέισι έκανε στροφή στην καριέρα της

Οδηγός αγώνων πορνοστάρ: Η Ρενέ Γκρέισι έκανε στροφή στην καριέρα της
Οδηγός αγώνων πορνοστάρ: Η πρώην οδηγός αγώνων Ρενέ Γκρέισι αποφάσισε να παρατήσει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς δεν έβγαζε αρκετά χρήματα και έγινε πρωταγωνίστρια πορνό ταινιών. Η ίδια δηλώνει πολύ χαρούμενη με την στροφή στην καριέρα της.

Η Ρενέ Γκρέισι από την Αυστραλία ήταν για χρόνια οδηγός αγώνων, αλλά σταμάτησε να παθιάζεται με την ταχύτητα και τα αυτοκίνητα λόγω των λίγων χρημάτων που έβγαζε. Αποφάσισε να στρίψει το «τιμόνι» της ζωής της και να γίνει πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών. Η ίδια δηλώνει χαρούμενη με την επιλογή της, ενώ είπε χαρακτηριστικά: «Τα μηχανοκίνητα σπορ δεν είναι πια το πάθος μου. Έκανα τη μεγάλη στροφή προς το πορνό -και αυτό ήταν το καλύτερο πράγμα που έκανα ποτέ στη ζωή μου».

Η Ρενέ σε παλιότερη συνέντευξή της για τους αγώνες όπου έπαιρνε μέρος

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η νεαρή οδηγός δεν έβγαζε αρκετά χρήματα από το συγκεκριμένο άθλημα, ώστε να συνεχίσει κι έτσι αποφάσισε τη μεγάλη αλλαγή. Πλέον, μέσω συνδρομητικής ιστοσελίδας ερωτικού περιεχομένου (ανεβάζει πορνογραφικό υλικό, με συνδρομή τα 12,5 ευρώ το μήνα), είναι επαγγελματίας πορνοστάρ. Στο ενδιάμεσο είχε πιάσει δουλειά σε μάντρα αυτοκινήτων!

«Βγάζω μια χαρά λεφτά και είμαι άνετη με αυτό που κάνω. Η απόφασή μου να στραφώ στο ερωτικό θέαμα με έχει φέρει σε μια οικονομική κατάσταση την οποία ούτε να ονειρευτώ δεν τολμούσα προηγουμένως. Δεν έχω πρόβλημα ό,τι και εάν πει ο καθένας για μένα», ανέφερε η 25χρονη κοπέλα.

Δείτε τη Ρενέ που το «έχει» τόσο με τα αυτοκίνητα, όσο και με τις αισθησιακές φωτογραφίσεις

View this post on Instagram

Subscribe to my OnlyFans 💦 https://onlyfans.com/reneegracie

A post shared by RENÈE GRACIE 🧂 (@renee_gracie) on

Να σημειωθεί ότι η Γκρέισι είχε ασχοληθεί σοβαρά και από πολύ μικρή με τους αγώνες, ξεκινώντας από τα καρτ και φτάνοντας έως και το πολύ σκληρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα Supercar V8 της Αυστραλίας. Το όνειρό της ήταν να προχωρήσει έως τα NASCAR, την πιο δημοφιλή -και προσοδοφόρα- μορφή μηχανοκίνητων σπορ στις ΗΠΑ. Ωστόσο, παρόλη την αφοσίωση, την επίμονη και φιλότιμη προσπάθεια, τα αποτελέσματα ήταν πιο κάτω από τις φιλοδοξίες της Ρενέ, όπως και των χορηγών της. «Δεν πήγαινα καλά και έτσι δεν μπορούσα να εξασφαλίσω τη χρηματοδότηση που απαιτείται στο συγκεκριμένο σπορ για να συνεχίσω. Τα έδωσα όλα, έφτασα όμως σε ένα σημείο όπου το όνειρό μου απλώς εξαφανίστηκε».

Έτσι, η Ρενέ Γκρέισι άρχισε να ανεβάζει τολμηρές φωτογραφίες και βίντεο στο προφίλ της στο Instagram. Η αποδοχή υπήρξε ενθουσιώδης από τους λάτρεις της ταχύτητας και έτσι η Ρενέ ωθήθηκε στο επόμενο βήμα. Δημιούργησε το siteonlyfans.com/reneegracie όπου κοινοποιεί το προσωπικό πορνογραφικό υλικό της, όρισε ένα ιδιαίτερα ελκυστικό αντίτιμο μόλις 12,5 δολαρίων τον μήνα ως συνδρομή και άλλαξε την καριέρα της.

Απολαύστε τη Ρενέ

View this post on Instagram

The grass isn’t always greener, sometimes it’s fake.

A post shared by RENÈE GRACIE 🧂 (@renee_gracie) on

View this post on Instagram

Hey 👋

A post shared by RENÈE GRACIE 🧂 (@renee_gracie) on

View this post on Instagram

Fave filter atm.

A post shared by RENÈE GRACIE 🧂 (@renee_gracie) on

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments