Αθλητισμός

Ραζβάν Λουτσέσκου: Η πιθανή ενδεκάδα και τα διλήμματα του Ρουμάνου τεχνικού του ΠΑΟΚ

Ραζβάν Λουτσέσκου: Η πιθανή ενδεκάδα και τα διλήμματα του Ρουμάνου τεχνικού του ΠΑΟΚ
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ολοκλήρωσε την προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι με τη Λάρισα, με το απρόοπτο της τελευταίας στιγμής να ακούει στο όνομα Δημήτρης Λημνιός, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις από τη σημερινή προπόνηση κι έμεινε εκτός.

Μετά τις χθεσινές του δοκιμές, ο Ραζβάν Λουτσέσκου "έδειξε" και σήμερα ένα σχήμα για το αυριανό παιχνίδι, έχοντας και πάλι κάποια διλήμματα σε συγκεκριμένες θέσεις.

Σίγουροι μοιάζουν ο Ρέι στο τέρμα και στην άμυνα οι Μάτος και Ζαμπράνο, ενώ δίπλα στον Περουβιανό θέση διεκδικούν οι Βαρέλα και Κρέσπο και στα αριστερά οι Δεληγιαννίδης και Λέοβατς, με τον πρώτο να φαίνεται να έχει ένα προβάδισμα.

Εκτός έμειναν και οι Κάνιας, Κάμπος, Λεβέκ, Μαλεζάς και Πούγγουρας, ενώ και σήμερα το πρόγραμμα περιελάμβανε αρκετή τακτική.

Στο κέντρο, μέσα από τις δοκιμές του ο Ρουμάνος έδειξε ότι θα διατηρηθεί η δυάδα Τσίμιροτ-Μαουρίτσιο, με τους δύο να έχουν "δέσει" καλά στο κέντρο, ενώ λίγο πιο μπροστά τους θα ξεκινήσει ο Ελ Καντουρί.

Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι και πάλι ο Πρίγιοβιτς, ενώ όσον αφορά στις πλευρές, ο Πέλκας θεωρείται σίγουρος, με τον Βιεϊρίνια και τον Μακ να διεκδικούν τη μία θέση στο βασικό σχήμα.

Πηγή: paok24.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments