Αθλητισμός

Αιματηρή συμπλοκή οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ τα ξημερώματα στο κέντρο του Βόλου (pics)

Αιματηρή συμπλοκή οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ τα ξημερώματα στο κέντρο του Βόλου (pics)
Αιματηρή συμπλοκή οπαδών σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο του Βόλου, λίγες ώρες πριν την έναρξη του τελικού του κυπέλου Ελλάδος μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

​Αιματηρή συμπλοκή οπαδών σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο του Βόλου, λίγες ώρες πριν την έναρξη του τελικού του κυπέλου Ελλάδος μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. 

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες ομάδα οπαδών πραγματοποίησε πορεία στους δρόμους της πόλης τα ξημερώματα. 

Απ ότι φαίνεται συναντήθηκε με οπαδούς της αντίπαλης ομάδας με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν τα επεισόδια στην οδό Καρτάλη και να επεκταθούν σε δυο οικοδομικά τετράγωνα. Ακολούθησε πετροπόλεμος και ρίψη φωτοβολίδων. 

Όπως προκύπτει από τις μαρτυρίες καταστηματαρχών και περιοίκων από τις συμπλοκές υπήρξε σοβαρός τραυματισμός, αφού υπήρχε παντού αίμα σε διάφορα σημεία της οδού Ερμού, στην καρδιά της εμπορικής αγοράς. 

Οι περίοικοι πετάχτηκαν κυριολεκτικά από τον ύπνο τους όταν άκουσαν τις φωνές και την φασαρία και έκπληκτοι είδαν νεαρά άτομα να πρωταγωνιστούν στην συμπλοκή που σημειώθηκε στον πεζόδρομο της οδού Τοπάλη. 

Επίσημα πάντως το περιστατικό δεν φαίνεται να έχει καταγραφεί στο νοσοκομείο Βόλου. 

Η εικόνα πάντως που αντίκρισαν οι καταστηματάρχες τις πρώτες πρωινές φανέρωνε ότι οι συμπλοκές ήταν αρκετά βίαιες και δεν άργησαν να πάρουν έκταση.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments