Τουρισμός

Καϊμάκτσαλαν: Άνοιξε το χιονοδρομικό!

Καϊμάκτσαλαν: Άνοιξε το χιονοδρομικό!
Άνοιξε το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας στο Καϊμάκτσαλαν, ενώ η πληρότητα στον Άγιο Αθανάσιο και στα Λουτρά Πόζαρ είναι στο 100%

Άνοιξε το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας στο Καϊμάκτσαλαν, όπως δήλωσε ο διευθυντής του, Θάνος Παναγιωτόπουλος.

Ο Θάνος Παναγιωτόπουλος αναφέρει ότι "ανοίγει σήμερα το χιονοδρομικό κέντρο, αφού στην περιοχή είχε μία καλή χιονόπτωση τις τελευταίες τρεις μέρες και υπάρχει και το σύστημα τεχνητής χιόνωσης που είναι σε λειτουργία ανελλιπώς το τελευταίο διήμερο".

"Η πληρότητα στον Άγιο Αθανάσιο και στα Λουτρά Πόζαρ είναι στο 100%" δήλωσε ο ίδιος στο Πρακτορείο 104,9 ενώ συνέχισε ότι "ο νομός Πέλλας είναι ένας ευλογημένος νομός, έχει την χαρά να έχει ένα χιονοδρομικό κέντρο, ένα φανταστικό οικισμό τον παλιό Άγιο Αθανάσιο, ένα φανταστικό τοπίο στα Λουτρά Πόζαρ, η Έδεσσα είναι υπέροχη πόλη, στους πρόποδες του Βόρα υπάρχει η λίμνη Βεγορίτιδα, όλοι μπορούν να καλύψουν όλη την ημέρα τους με διάφορες δραστηριότητες, να χαλαρώσουν, να ξεφύγουν".

Οι επισκέπτες μπορούν να απολάυσουν την εξόρμηση τους πηγαίνοντας μέχρι το Νυμφαίο, την Φλώρινα, την Καστοριά και τη Βεργίνα. 

Ο κ.Παναγιωτόπουλος δήλωσε ότι "η διαμονή ξεκινάει σε ένα δίκλινο από 90 ευρώ, υπάρχουν διάφορες εκδηλώσεις σε ξενοδοχεία και στο χιονοδρομικό θα γίνουν κάποιες εκδηλώσεις στα Φώτα".

Πληροφοριακά το χιονοδρομικό άνοιξε εχθές και θα λειτουργεί από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα. Υπάρχουν ειδικές προσφορές για οικογένειες και φοιτητές αλλά γενικά οι τιμές κιμαίνονται από 8 μέχρι 15 ευρώ. Το χιόνι στη βάση είναι 20 με 25 πόντους και η θερμοκρασία αγγίζει τους -10.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments