Lifestyle

Κάιλι Τζένερ: Ανακοίνωσε το όνομα που θα δώσει στον γιο της

Κάιλι Τζένερ: Ανακοίνωσε το όνομα που θα δώσει στον γιο της

Πηγή Φωτογραφίας: instagram - kylie_travis

Κάιλι Τζένερ: Η σταρ είχε μπερδέψει το κοινό της σχετικά με το όνομα που θα έδινε στο νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Μέχρι χθες το όνομα του δεύτερου παιδιού της Κάιλι Τζένερ παρέμενε άγνωστο, με τους θαυμαστές της να προσπαθούν να μαντέψουν από λέξεις κλειδιά πώς θα βγάλουν το νέο μέλος της οικογένειας. Η γνωστή τηλεπερσόνα και ιδιοκτήτρια του brand «Kylie Cosmetics» ανακοίνωσε το όνομα που θα δώσουν εκείνη και ο Τράβις Σκοτ στον γιο τους.

Αρχικά, το όνομα που θεωρούσαν οι θαυμαστές της ότι θα πάρει ο μικρός ήταν το «Angel», δηλαδή «Άγγελος», όμως η σταρ το διέψευσε με την πρόσφατη ανάρτησή της.

«Γουλφ Γουέμπστερ», έγραψε σε story της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κάιλι Τζένερ

Το όνομα λοιπόν, του αδερφού της μικρής Στόρμι θα είναι «Γουλφ», ενώ το Γουέμπστερ είναι το αληθινό  επώνυμο του Τράβις Σκοτ. Το ζευγάρι βρίσκεται στην καλύτερη φάση τους  αφού όπως είχαν δηλώσει και στο παρελθόν, πάντα ονειρεύονταν μία μεγάλη οικογένεια.

Μετά τη Στόρμι λοιπόν, στη ζωή τους ήρθε και ο Γουλφ και οι γονείς των δύο παιδιών είναι ενθουσιασμένοι μετά από καιρό, αφού άλλωστε το τελευταίο διάστημα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για εκείνους, λόγω της τραγωδίας στο AstroWorld.

Ειδικότερα, ο Τράβις Σκοτ ήταν «σοκαρισμένος και πληγωμένος» από τα συμβάντα που ακολούθησαν την εμφάνισή του στο Φεστιβάλ, όπου άνθρωποι ποδοπατήθηκαν, τραυματίστηκαν και μάλιστα, 10 από αυτούς έχασαν τη ζωή τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments