Διεθνή

Αλέν Ντελόν: Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός – Υπεβλήθη σε επέμβαση καρδιάς

Αλέν Ντελόν: Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός – Υπεβλήθη σε επέμβαση καρδιάς
Ο Αλέν Ντελόν υπεβλήθη σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση στην καρδιά. Ο θρύλος του γαλλικού σινεμά εισήλθε σήμερα στο νοσοκομείο.

Σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση στην καρδιά υποβλήθηκε ο θρύλος του γαλλικού σινεμά Αλέν Ντελόν, που εισήχθη, όπως έγινε σήμερα γνωστό, σε νοσοκομείο στις 18 Σεπτεμβρίου.

Ο διάσημος ηθοποιός -που στις 8 Νοεμβρίου θα γιορτάσει τα 82 του χρόνια- πήγε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το περιοδικό «Ici Paris», με επαναλαμβανόμενους πόνους στην πλάτη και στο αριστερό πόδι.

Μετά τη χειρουργική επέμβαση, που διήρκεσε 5 ώρες, πέρασε μια ημέρα στην αίθουσα ανάνηψης και άλλη μία στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Ο Ντελόν, που είχε παρουσιάσει πολλά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, παραμένει υπό παρακολούθηση. Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα βγει από το νοσοκομείο.

Ο ηθοποιός σε μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις του είχε πει ότι είναι πολύ επηρεασμένος από τον θάνατο της πρώην συντρόφου του, Μιρέιγ Νταρκ, τον Αύγουστο. Παρά τον χωρισμό τους -που αποδόθηκε στην επιθυμία του ηθοποιού να έχει παιδιά, κάτι που δεν ήταν δυνατό γι’ αυτήν λόγω καρδιακής δυσπλασίας- παρέμειναν καλοί φίλοι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments