Αθλητισμός

“Όπλο” Χιμένεθ για την παραμονή Αραούχο

“Όπλο” Χιμένεθ για την παραμονή Αραούχο
Ο Μανόλο Χιμένεθ θα ενεργοποιηθεί από την ΑΕΚ εκμεταλλευόμενος τις διασυνδέσεις του στην Ισπανία τόσο για την προσπάθεια παραμονής του Σέρχιο Αραούχο, όσο και για τα υπόλοιπα μεταγραφικά.

​Η παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ έχει μία προέκταση που ίσως έχει υποτιμηθεί. Ο Ισπανός προπονητής αναμένεται να παίξει το δικό του ρόλο στην προσπάθεια παραμονής του Σέρχιο Αραούχο. 

Ο 53χρονος τεχνικός έχει εξαιρετικές διασυνδέσεις στην πατρίδα του και συν τοις άλλοις πιστώνεται ένα μερίδιο στην αγωνιστική αναγέννηση του Αργεντινού φορ, που μετά από ένα προβληματικό (κυρίως για λόγους εξωγηπεδικής συμπεριφοράς) πρώτο μισό της σεζόν αναγεννήθηκε στην ΑΕΚ και δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα. 

Ασφαλώς ο Χιμένεθ θα έχει ουσιαστικό λόγο και στα μεταγραφικά της ομάδας. Μάλιστα σε αντίθεση με την προηγούμενη θητεία του, αυτή τη φορά θα έχει και την οικονομική ευχέρεια να κινηθεί για την αναζήτηση παικτών και ίσως η ΑΕΚ να είναι αρκετά δραστήρια στην ισπανική αγορά, την οποία ο προπονητής της γνωρίζει άριστα.

Υπενθυμίζεται πως το καλοκαίρι του 2011 ο Χιμένεθ είχε φέρει από την Ισπανία τους Κάλα, Χοσέ Κάρλος και Βάργκας.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments