Αθλητισμός

Γκολ 40χρονου τερματοφύλακα από βολέ

Γκολ 40χρονου τερματοφύλακα από βολέ
Ένας 40χρονος τερματοφύλακας κατάφερε να σκοράρει με βολέ από την εστία του και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του σε αγώνα πρωταθλήματος στην Ισπανία.

Ένα απίθανο γκολ σημειώθηκε σε αγώνα για την τέταρτη τη τάξει κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, όταν το βολέ ενός τερματοφύλακα και… πολύς αέρας κατέληξαν σε γκολ.

Ο τερματοφύλακας της Ποθουέλο, ο 40χρονος Σάλβα, μετά από μία επέμβαση στην περιοχή του, αποφάσισε να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι με ένα δυνατό βολέ.

Πιθανόν να μην υπολόγιζε την ταχύτητα των ανέμων που έπνεαν στη Μαδρίτη και οι οποίοι έφταναν τα 70χλμ./ώ., οι οποίοι λειτούργησαν προς όφελός του.

Ο τερματοφύλακας της τοπικής αντιπάλου, Βιγιανουέβα ντελ Παρδίγιο, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι από αυτό το βολέ η μπάλα θα έφτανε προς την εστία του και σίγουρα όχι με τέτοια δύναμη, που να μοιάζει με σουτ εντός περιοχής.

Όπως ήταν φυσικό, η αντίδρασή του δεν ήταν επαρκής και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του. Μάλιστα, αυτό το τέρμα ήταν το μοναδικό της συνάντησης, με συνέπεια ο Σάλβα να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

πηγή: sport24.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments