Αυτοκίνητο

Νέο Nissan X-Trail: Παντός εδάφους κατακτητής!

Νέο Nissan X-Trail: Παντός εδάφους κατακτητής!
Το νέο Nissan X-Trail έρχεται για να “κατακτήσει” τις καρδιές των υποψήφιων αγοραστών. Στην χώρα μας σε λίγες ημέρες!

Με μια σειρά αναβαθμίσεων που ενισχύουν ακόμα περισσότερο την ποιότητα και την φινέτσα του ανεβάζουν τις …μετοχές του μεγάλου SUV, Nissan X-Trail, που διαπρέπει σε εμπορικό επίπεδο παγκοσμίως!

Στο νέο μοντέλο ξεχωρίζει ο επανασχεδιασμός, το υψηλής ποιότητας εσωτερικό η πρόσθετη πρακτικότητα για τους ιδιοκτήτες χάρη στις καινοτόμες νέες τεχνολογίες, αλλά και η νέα έκδοση N-Connecta, προσφέροντας πρόσθετες επιλογές.

Επίσης, το Nissan X-Trail θα είναι διαθέσιμο με την τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης ProPILOT.

Οι βελτιώσεις στο X-Trail βασίζονται στη γνώση που αποκόμισε η Nissan από πελάτες και υποψήφιους αγοραστές και έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τη θέση του, ως το ιδανικό αυτοκίνητο για οικογενειακές περιπέτειες.

Το X-Trail, ένα εξαιρετικών ικανοτήτων crossover με πέντε ή και επτά θέσεις (προαιρετικά) που στοχεύει σε οικογένειες που αγαπούν την περιπέτεια, είναι για τη Nissan το πιο επιτυχημένο αυτοκίνητο παγκοσμίως.

Στο νέο Nissan X-Trail η “καρδιά” του ανέμου της ανανέωσης αφορά την επανασχεδιασμένη μάσκα, με την ενσάρκωση της γνωστής “εικονικής” μάσκας “V-motion” της Nissan, η οποία πλαισιώνει το νέο σήμα της φίρμας.

Η καμπίνα του νέου Nissan X-Trail διαθέτει μια σειρά αναβαθμίσεων που ενισχύουν την υπάρχουσα αίσθηση υψηλής ποιότητας. Τόσο στις εκδόσεις των πέντε όσο και των επτά θέσεων, το νέο X-TRAIL διαθέτει στην έκδοση Techna δερμάτινο σαλόνι με βελτιωμένη εσωτερική επένδυση για ακόμα περισσότερη άνεση. Τα θερμαινόμενα καθίσματα τόσο για τους εμπρός όσο και για τους πίσω επιβάτες (εκτός της τρίτης σειράς καθισμάτων) είναι πλέον στάνταρ στην κατηγορία Techna. Για τους πελάτες που αναζητούν κάτι διαφορετικό, ένα σκούρο μαύρο δερμάτινο σαλόνι διατίθεται ως προαιρετική επιλογή στην έκδοση Techna.

Εκτός των άλλων, ο αποθηκευτικός χώρος στο νέο X-TRAIL είναι μεγαλύτερος από ποτέ. Χάρη στη βελτιωμένη εργονομία, η χωρητικότητα VDA αυξήθηκε από 550 λίτρα σε 565 λίτρα στην έκδοση των πέντε θέσεων με όλα τα καθίσματα σε λειτουργική θέση. Στην έκδοση με τις επτά θέσεις, η χωρητικότητα (445 λίτρων) παραμένει αμετάβλητη, ενώ ο συνολικός χώρος με όλα τα καθίσματα διπλωμένα αυξάνεται στα 1.996 λίτρα.

Αυτόματα ανοιγόμενη πίσω πόρτα χώρου αποσκευώνΗ ηλεκτρική πίσω πόρτα του X-TRAIL που ήταν στάνταρ στις κορυφαίες εκδόσεις του προηγούμενου μοντέλου, έχει αναβαθμιστεί με λειτουργία hands-free. Αυτό σημαίνει ότι ο οδηγός ή και οι επιβάτες του νέου X-TRAIL, μπορούν να ανοίξουν αυτόματα την πίσω πόρτα απλά περνώντας το πόδι τους κάτω από το κέντρο του προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.

Νέο ηχοσύστημα BOSE PremiumΑντανακλώντας τις απαιτήσεις των πελατών για ένα κορυφαίο ηχοσύστημα στο νέο X-TRAIL, η Nissan εξοπλίζει την έκδοση Τechna με ένα εντελώς νέο ηχοσύστημα οκτώ ηχείων από την BOSE.

Νέες τεχνολογίες Nissan Intelligent Mobility, συμπεριλαμβανομένης της αυτόνομης οδήγησης ProPILOTΤο 2018 η Nissan θα παρουσιάσει το ProPILOT στο νέο X-Trail. Είναι το πρώτο στάδιο στο ταξίδι της μάρκας στην αυτόνομη οδήγηση, δίνοντας στους οδηγούς περισσότερη ελευθερία, επιτρέποντάς τους να αυτοματοποιήσουν τα κοσμικά στοιχεία της αυτοκίνησης.

Το Ευφυές Σύστημα Πέδησης Έκτακτης Ανάγκης (Intelligent Emergency Braking) υπήρχε στο X-TRAIL από το 2014 και αναβαθμίστηκε με την προσθήκη της λειτουργίας αναγνώρισης πεζών.

To X-Trail εφοδιάζεται πλέον και με μια νέα τεχνολογία που ονομάζεται Stand Still Assist (SSA), που έρχεται για να συμπληρώσει το Hill Start Assist (HSA) σε αυτοκίνητα με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Το SSA κρατάει το αυτοκίνητο ακινητοποιημένο για έως και τρία λεπτά, οπότε ενεργοποιείται αυτόματα το φρένο στάθμευσης.

Το X-TRAIL συνεχίζει να προσφέρεται με τα συστήματα Traffic Sign Recognition (Αναγνώριση Πινακίδων Κυκλοφορίας), Intelligent Driver Alertness (Ευφυής Ειδοποίηση Οδηγού), Intelligent Park Assist (Eυφυής Υποβοήθηση Στάθμευσης), Intelligent Around View Monitor (Ευφυές Σύστημα Πανοραμικής Θέασης) και Lane Departure Warning (Προειδοποίηση Απόκλισης από την Λωρίδα Κυκλοφορίας). Αυτές οι τεχνολογίες αυξάνουν τον βαθμό αυτοπεποίθησης του οδηγού, εξομαλύνοντας την κόπωση του, καθιστώντας το νέο X-Trail το τέλειο αυτοκίνητο για οικογενειακές περιπέτειες.

Με μια ολοκληρωμένη όσο ποτέ γκάμα αποδοτικών κινητήρων, συμπεριλαμβανομένου του δίλιτρου πετρελαίου ντίζελ των 177 PS, το X-TRAIL καλύπτει στο έπακρο τις ανάγκες των υποψήφιων αγοραστών του με επιλογές εξατάχυτου χειροκίνητου ή αυτόματου CVT XTronic κιβωτίου ταχυτήτων, όπως και με δικίνητες ή τετρακίνητες εκδόσεις.

Η πλήρης σειρά κινητήρων του νέου X-TRAIL, με τους συνδυασμούς τους ως προς την μετάδοση της κίνησης, έχει ως ακολούθως :

Βασικός εξοπλισμός και επιλογέςΚάθε νέο Nissan X-Trail έρχεται με έξι αερόσακους ως στάνταρ, καθώς και με συστήματα υποστήριξης οδηγού που περιλαμβάνουν αντι-μπλοκάρισμα των φρένων, ηλεκτρονική κατανομή της πέδησης και τον έλεγχο της ευστάθειας. Στον βασικό εξοπλισμό του μοντέλου περιλαμβάνονται cruise control με περιοριστή ταχύτητας, συνδεσιμότητα Bluetooth, αναλογικός κλιματισμός, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι / θερμαινόμενοι καθρέπτες και ζάντες αλουμινίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments