Πολιτισμός

Σινεμά: 5 +1 ταινίες για όσους θέλουν να υποδεχτούν το 2018 στον καναπέ τους

Σινεμά: 5 +1 ταινίες για όσους θέλουν να υποδεχτούν το 2018 στον καναπέ τους
Επειδή δεν είναι όλοι party animals για να τρέξουν σε κάποιο πάρτι και να υποδεχτούν το 2018, το www.pagenews.gr επέλεξε 5 +1 ταινίες ιδανικές για όσους θελήσουν να κάνουν πρωτοχρονιά στον...καναπέ τους.

Οι ταινίες είναι αναρίθμητες, ωστόσο εμείς σας προτείνουμε τις 5 +1 ιδανικές και κλασικές ταινίες για να υποδεχτείτε το 2018.

Ocean’s 11 (1960). Η κλασική δράση. Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Λας Βέγκας και ο Φράνκ Σινάτρα, ο Ντιν Μάρτιν, ο Σάμι Ντέιβις Τζούνιορ, ο Πίτερ Λόφορντ και τα υπόλοιπα «μέλη» του παλιού ένδοξου rat pack ετοιμάζονται να τινάξουν τη μπάνκα στον αέρα. Στην κυριολεξία.

Νονός ΙΙ (1974). Γιατί όσα χρόνια και αν περάσουν ο Νονός μένει απλά μία αγαπημένη ταινία. Ο Μάικλ Κορλεόνε προσκαλεί τα μέλη της φαμίλιας σε ένα ρεβεγιόν από την κόλαση που τελειώνει –πολύ ταιριαστά- με αιματοχυσία. 

Πολυθρόνα για δύο (1983). Κωμωδία από τα 80s με τη φινέτσα της εποχής. Ο Έντι Μέρφι και ο Νταν Ακρόϊντ στην εμβληματική κωμωδία των ‘80s με φόντο την πρωτοχρονιάτικη Νέα Υόρκη.

Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι (1989). Αγαπημένη ρομαντική κομεντί με τη Μεγκ Ράιαν σε έναν ρόλο που την καθιέρωσε. Η rom com που έκανε σχολή και απογείωσε τις καριέρες της σεναριογράφου Νόρα Έφρον, της Μέγκ Ράιαν και του Μπίλι Κρίσταλ εκτυλίσσεται σε διάστημα πολλών χρόνων. Όμως, η στιγμής της αλήθειας, εκεί που ο έρωτας χτυπάει την πόρτα των πρωταγωνιστών, είναι Πρωτοχρονιά.

Γκοστμπάστερς 2 (1989). Από τη λίστα φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει αυτή η ταινία. Κωμωδια, δράση και ανελέητο κυνηγητό. Οι ανίκητοι κυνηγοί φαντασμάτων ενώνονται για μια ακόμα περιπέτεια με αφετηρία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Bonus

Το Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς (2001). Πνευματώδες χιούμορ, zero’s νεύρωση, ερωτικές αναζητήσεις και αποφάσεις… ζωής ενόψει νέας χρονιάς στην εμβληματική κωμωδία που υπήρξε το highlight της σταδιοδρομίας της χαριτωμένης Ρενέ Ζελβέγκερ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments