Μedia

Διονύσης Τσακνής: Παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΕΡΤ

Διονύσης Τσακνής: Παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΕΡΤ
Παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΕΡΤ ο Διονύσης Τσακνής μετά την επίσημη τοποθέτηση του νέου διοικητικού συμβουλίου της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης από τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά.

Παραιτήθηκε από την προεδρία της ΕΡΤ ο Διονύσης Τσακνής, κατά την εκδήλωση παρουσίασης της νέας διοίκησης της ΕΡΤ από τoν υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά. 

Ο συνθέτης, ως μέλος της ΑΕΠΙ, είχε καταθέσει εναντίον του σημερινού διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ. Το ζήτημα της υπογραφής σύμβασης της ΕΡΤ με την ΑΕΠΙ είχε επανέλθει το καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια του ελέγχου από την Οικονομική Αστυνομία και ο νέος διευθύνων σύμβουλος είχε παγώσει τη διαδικασία.

Σε δηλώσεις που έκανε στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ο συνθέτης θεώρησε ότι μετά τη χθεσινή εκδήλωση υπήρξε νομιμοποίηση του «καλφαγιανισμού» στην ΕΡΤ, από την κυβέρνηση αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ και ανέφερε στην εφημερίδα πως αυτό «ας γίνει χωρίς εμένα».

Η θητεία του κ. Τσακνή διήρκεσε περίπου δυόμισι χρόνια καθώς είχε τοποθετηθεί στη θέση του προέδρου της ΕΡΤ τον Μάιο του 2015.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments