Γεύση

Τα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου: Το Clumsies και το Baba Au Rum στην Αθήνα ανάμεσα στα κορυφαία (pics)

Τα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου: Το Clumsies και το Baba Au Rum στην Αθήνα ανάμεσα στα κορυφαία (pics)
Τα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου ανακοινώθηκαν και για ακόμα μία χρονιά δύο από αυτά βρίσκονται στην Αθήνα. Το Clumsies και το Baba Au Rum κατάφεραν να ξεχωρίσουν.

Πιο συγκεκριμένα, το Clumsies βρίσκεται στην 6η θέση, ενώ το Baba Au Rum στην 30η. Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που τα δύο μπαρ συγκαταλέγονται ανάμεσα στα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου.

Clumsies

Η Πραξιτέλους στο κέντρο της Αθήνας απέκτησε στέκι, με το Clumsies να αγαπιέται από τους κατοίκους της πόλης από την πρώτη στιγμή και όχι άδικα.

Στο παλιό νεοκλασικό που εμπνεύστηκαν οι Βασίλης Κυρίτσης, Νίκος Μπάκουλης, Λευτέρης Γεωργόπουλος, Θάνος Τσουνάκας και Γιώργος Καίσαρης, μπορεί κανείς να βρεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, να πιει καφέ, να δοκιμάσει μοναδικές γεύσεις και να χαλαρώσει πίνοντας το ευφάνταστο κοκτέιλ του.

Οι τέσσερις χώροι του με ένα πέτρινο μπαρ, μια σάλα με μοναστηριακό τραπέζι, μια μικρή αυλή με πτυσσόμενη οροφή και έναν χώρο για χαλάρωση φιλοξενούν και ικανοποιούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Baba Au Rum

Ρούμι, ρούμι και πάλι ρούμι. Σε έναν χώρο βγαλμένο από τα 50s και τα 60s, με μωσαϊκό, βελούδινο καναπέ και ένα παλιό χρηματοκιβώτιο, θα δοκιμάσεις τα ονειρεμένα κοκτέιλ, με μια γουλιά να σε ταξιδεύει στην ιστορία τους.

Ο Θανάσης Προυναρούς και η ομάδα του έχουν επιλέξει ποιοτικά και premium ποτά, με το ρούμι να αποθεώνεται, καθώς συνδυάζεται με σπιτικά σιρόπια και έμπνευση. Ολοι οι δρόμοι, λοιπόν, οδηγούν στην Κλειτίου στο κέντρο της πόλης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments