Μedia

“Suburra: Blood on Rome”: Ο ρόλος του Γεράσιμου Σκιαδαρέση στην ιταλική σειρά

“Suburra: Blood on Rome”: Ο ρόλος του Γεράσιμου Σκιαδαρέση στην ιταλική σειρά
"Suburra: Blood on Rome" πρεμιέρα έκανε η ιταλική σειρά στην οποία συμμετέχει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ποιος είναι ο ρόλος του.

Suburra: Blood on Rome: Είναι μια ιταλική τηλεοπτική σειρά του 2017 εμπνευσμένη από το μυθιστόρημα του ίδιου ονόματος από τον Giancarlo De Cataldo και τον Carlo Bonini. Αυτή είναι η πρώτη ιταλική τηλεοπτική σειρά που παράγεται από τοNetflix. 

Η πρώτη σεζόν, αποτελούμενη από 10 επεισόδια, κυκλοφόρησε στο Netflix στις 6 Οκτωβρίου 2017 και σήμερα διανεμήθηκε μέσω του Ιταλικού τηλεοπτικού δικτύου Rai 2. Τα δέκα επεισόδια διευθύνονται από τους Michele Placido, Andrea Molaioli και Giuseppe Capotondi.

Στην σειρά παίζει και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος είναι πρωταγωνιστής σε ένα μεγαλειώδες όργιο που κατά το σενάριο λαμβάνει χώρα στο Βατικανό. Ο Έλληνας ηθοποιός υποδύεται ένα ανώτατο υπάλληλο στην οικονομική διεύθυνση του Βατικανού.

Σε ένα απ’ τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο φαίνεται ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης να ζει στιγμές έντονου πάθους σε ένα ομαδικό όργιο, με πολλή σαμπάνια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments