Lifestyle

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Αδειάζει τον Πέτρο Φιλιππίδη

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Αδειάζει τον Πέτρο Φιλιππίδη
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Καρφώνει» τον Πέτρο Φιλιππίδη και ζητά να αποδοθούν ευθύνες σε όλους.

Την απόφαση της δικαιοσύνης να προφυλακιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης σχολιάζουν στον ΑΝΤ1 δημοφιλείς ηθοποιοί μεταξύ αυτών και άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του. Έξω από τα δόντια επέλεξε να μιλήσει και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη με την απόφαση της δικαιοσύνης να προφυλακιστεί ο δημοφιλής ηθοποιός.

«Υπάρχουν ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν στα κυκλώματα τα οποία στήριξαν αυτούς τους ανθρώπους»

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής ηθοποιός που συνεργάστηκε θεατρικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο παρελθόν ζήτησε να αποδοθούν ευθύνες σε όσους γνώριζαν για τις κακοποιητικές συμπεριφορές εκείνου όσο και άλλων ισχυρών συναδέλφων του.

«Πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης το θέμα και καλά έκανε και τον πήρε. Υπάρχουν ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν στα κυκλώματα τα οποία στήριξαν αυτούς τους ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στον ΑΝΤ1. «Οι δημοσιογράφοι τους στηρίξατε, τους αγκαλιάσατε, τους δημιουργήσατε την αίσθηση ότι είναι βασιλιάδες. Οι παραγωγοί από την άλλη μεριά που ήξεραν πράγματα που γίνονταν κάτω από τη στέγη τους και δεν αντέδρασαν. Οι περισσότεροι τουλάχιστον».

Πέτρος Φιλιππίδης

Πέτρος Φιλιππίδης: Το πρώτο βράδυ στη ΓΑΔΑ

Το πρώτο του βράδυ στη ΓΑΔΑ πέρασε ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, αφ΄ότου κρίθηκε προφυλακιστέος μετά τη χθεσινή απολογία του στην ανακρίτρια. Ο Πέτρος Φιλιππίδης παραμένει σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ το πρώτο βράδυ στη ΓΑΔΑ ήταν μοναχικό, καθώς δεν τον επισκέφτηκε κανείς. Ο ίδιος είχε πάντως σύμφωνα με πληροφορίες τηλεφωνική επικοινωνία με τη σύζυγό του.

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel, ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να σοκαρίστηκε από την συγκεκριμένη εξέλιξη καθώς δεν περίμενε πως θα βρισκόταν στη φυλακή. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τα πρώτα λόγια του ηθοποιού, φαίνεται πως ήταν: «Δεν το πιστεύω, δεν το περίμενα αυτό που κάνατε, δεν είναι δυνατόν…». Στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη ήταν η σύζυγος και ο γιός του.

Η προφυλάκισή του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά από κοινή απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα. Ο γνωστός ηθοποιός απολογήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα σχετικά με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν μετά από τις καταγγελίες συναδέλφων του εις βάρος του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός κλήθηκε σε απολογία από την 15η τακτική ανακρίτρια που διενεργεί την έρευνα, απολογήθηκε για το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει, αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών, αλλά οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα οι οποίες με την απόφασή τους του έδειξαν το δρόμο για τη φυλακή. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments