Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου: Αλλάζει έδρα

Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου: Αλλάζει έδρα
Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου: Ειλημμένη η απόφαση της ΕΠΟ να φύγει από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Τα τελευταία της παιχνίδια στο «Γ. Καραϊσκάκης» δίνει η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου.

Είναι ειλημμένη η απόφαση της νέας διοίκησης της ΕΠΟ να φύγει από το «Γ. Καραϊσκάκης» και να επιλέξει –μετά από πολλά χρόνια- μια άλλη έδρα για τους εντός έδρας αγώνες της Εθνικής.

Για να παρθεί αυτή η απόφαση συνηγόρησαν πολλά: Κατ’ αρχάς το υψηλό τίμημα που καταβάλει η ομοσπονδία και τα γενικότερα κόστη για την χρήση του «Γ. Καραϊσκάκης».

Κατά δεύτερον, τα περιστατικά βίας που έχουν λάβει χώρα στο φαληρικό γήπεδο, τα οποία –και αυτό είναι το πιο αδιανόητο- δεν στρέφονταν σχεδόν ποτέ κατά αντιπάλων: Ήταν συνήθως κατά δημοσιογράφων, αλλά και εναντίον Ελλήνων φιλάθλων της Εθνικής, από Έλληνες χούλιγκαν που… συχνάζουν στο εν λόγω γήπεδο. Γνωστά στο πανελλήνιο είναι άλλωστε, τα επεισόδια με τον Χρήστο Κοντό, τον Γιώργο Χελάκη, τον Νίκο Κατσαρό και άλλους, αλλά και με τον… «Γαλανόλευκο Φάρο», μέλη του οποίου ήρθαν αντιμέτωπα ακόμη και με μαχαίρια, μέσα στο γήπεδο!

Σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα και ειδικότερα το πού θα δώσει η Εθνική μας ομάδα τους αγώνες για τα προκριματικά του EURO 2020 που ξεκινούν την επόμενη χρονιά, το Καυτανζόγλειο είναι αυτό που φαντάζει αυτή τη στιγμή ως η ιδανική λύση και είναι το επικρατέστερο.

Πρόκειται για ένα κρατικό Στάδιο που βρίσκεται και σε φάση πλήρους αντικατάστασης του χλοοτάπητα μετά από πολλά χρόνια. Και φυσικά, πληροί και όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments