Lifestyle

Sarah Jessica Parker: Επέτειος γάμου 25 χρόνων με τον Matthew Broderick

Sarah Jessica Parker: Επέτειος γάμου 25 χρόνων με τον Matthew Broderick

Πηγή Φωτογραφίας: E! Online

Sarah Jessica Parker: Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους fans της μια φωτογραφία της ασυνήθιστης πρόσκλησης του γάμου της.

Η Sarah Jessica Parker και ο Matthew Broderick είχαν παντρευτεί στις 19 Μαίου το 1997 και η ηθοποιός θέλησε να γιορτάσει την 25η επέτειο του γάμου της με μια όμορφη ανάρτηση στο Instagram της.

Η 57χρονη σταρ μοιράστηκε με τους fans της μια παλιά, ασπρόμαυρη φωτογραφία της με τον σύζυγό της που την δείχνει να ακουμπάει πάνω του αλλά και μια φωτογραφία από την πρόσκληση για τον γάμο της που είναι κάπως ασυνήθιστη, αφού δεν ανέφερε τον γάμο αλλά ήταν απλή και σικ.

“Παρακαλώ ελάτε με την Sarah Jessica και τον Matthew για ένα πάρτι στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα 19 Μαΐου 1997 στις 6.30” αναφέρει η πρόσκληση, ενώ η ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα “Απογευματινό ντύσιμο. Ασημένιο μωρό. 25 χρόνια. Και μετράμε”.

View this post on Instagram

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τον 19χρονο James Wilkie και δύο δίδυμες κόρες, τις 12χρονες Tabitha Hodge και Marion Loretta Elwell. Πρόσφατα, ο Broderick είχε πει σε συνέντευξή του ότι κατάλαβε αμέσως ότι η Parker ήταν η γυναίκα της ζωής του: “Το κατάλαβα την πρώτη φορά που τη συνάντησα. Την είδα να περπατάει στον δρόμο και είπα αυτό ήταν’”.

Το ζευγάρι αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί μαζί για πρώτη φορά σε παράσταση του Broadway, το ‘Plaza Suite’ στην οποία υποδύονται τρία διαφορετικά ζευγάρια. Η συμπρωταγωνίστριά τους, Erin Dilly, είχε δηλώσει μετά την πρεμιέρα πως το ζευγάρι έχει εκπληκτική χημεία πάνω στη σκηνή: “Είναι τόσο καλοί μαζί. Και διασκεδάζουν πολύ. Αυτό που είναι πολύ ωραίο είναι να τους βλέπεις να κάνουν πρόβα μαζί. Και μετά έχουν απίστευτη χημεία”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments