Lifestyle

Johnny Depp – Amber Heard: Όσα ακούστηκαν στη δικαστική αίθουσα για παράλληλες σχέσεις

Johnny Depp – Amber Heard: Όσα ακούστηκαν στη δικαστική αίθουσα για παράλληλες σχέσεις

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Johnny Depp - Amber Heard: "Είναι ένας άντρας που ζηλεύει" είπε η ηθοποιός Ellen Barkin σε κατάθεσή της

H Ellen Barkin, η ηθοποιός που είχε συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία του 1998 ‘Fear and Loathing In Las Vegas’ με τον Johnny Depp και είχε αργότερα σχέση με τον ηθοποιό δεν πήρε το μέρος του στη δίκη για τη μήνυση συκοφαντικής δυσφήμισης εναντίον της Amber Heard.

Η 68χρονη σταρ δεν έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από τη σχέση της με τον ηθοποιό και, όπως ακούστηκε στο δικαστήριο μέσω μιας προ-ηχογραφημένης κατάθεσης που είχε κάνει το 2019, ο Depp είχε κακή συμπεριφορά όσο ήταν μαζί της. Η Barkin δήλωσε ότι ο ηθοποιός ζήλευε πολύ, θύμωνε, ήθελε να την ελέγχει και έκανε διαρκώς χρήση ουσιών.

Όπως ανέφερε στην κατάθεσή της, ο Depp “ήταν συνέχεια μεθυσμένος και κάπνιζε μαριχουάνα” ενώ διαρκώς “τρίπαρε” και ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών τουλάχιστον “12 φορές” κατά τη διάρκεια της σχέσης τους

Η ηθοποιός μίλησε και για το περιστατικό κατά το οποίο ο Depp έριξε ένα μπουκάλι προς το μέρος της, εξηγώντας πως απλά το έριξε προς εκείνη αλλά δεν χτύπησε κανέναν.

Ο Depp έχει δηλώσει ότι οι ισχυρισμοί της Barkin είναι “αναληθείς” εξηγώντας ότι η ηθοποιός του κρατάει κακία. “Δεν έχω πρόβλημα διαχείρισης θυμού” είχε πει. Εντούτοις, η ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι πέρα από το περιστατικό, ο Depp “είναι απλά ένας άντρας που ζηλεύει” αποκαλύπτοντας ότι είχε πολύ απαιτητική συμπεριφορά και ήθελε να την ελέγχει. “Με ρωτούσε που πήγαινα, με ποιον και τι έκανα το προηγούμενο βράδυ” είπε και περιέγραψε μια στιγμή που θύμωσε: “Είχα μια γρατζουνιά στην πλάτη μου και τον θύμωσε πάρα πολύ γιατί επέμενε ότι είχε γίνει κάνοντας σεξ με κάποιον άλλο”.

Πριν λίγες μέρες είχε δώσει κατάθεση στο δικαστήριο και η αδελφή της Amber Heard, Whitney Henriquez, η οποία δήλωσε ότι κάποια στιγμή ο Depp την χτύπησε στην πλάτη ενώ είχε πιάσει τα μαλλιά της αδελφής της και την ξυλοκοπούσε. Εντούτοις, σε ερώτηση των δικηγόρων του ηθοποιού, τελικά παραδέχτηκε ότι τον αγαπούσε και πως αργότερα αστειευόταν μαζί του στο τηλέφωνο για το βίαιο περιστατικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments