Πολιτισμός

Eminem: Έβγαλε νέο άλμπουμ – Ραπ κατά της οπλοκατοχής το πρώτο του “single”

Eminem: Έβγαλε νέο άλμπουμ – Ραπ κατά της οπλοκατοχής το πρώτο του “single”
Eminem: Νέο άλμπουμ έκπληξη από τον Eminem με τίτλο "Music to be murdered by" - Το πρώτο του "single" στο youtube έχει τίτλο "Darkness" και παίρνει θέση για την οπλοκατοχή στις ΗΠΑ.

Eminem: Ο θρύλος της ραπ κυκλοφόρησε σήμερα ένα άλμπουμ έκπληξη με τίτλο “Music to be Murdered By” και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Λίγοι ξέρουν ότι ο Άλφρεντ Χίτσκοκ έχει κυκλοφορήσει άλμπουμ, αλλά είναι αλήθεια και το εξώφυλλο του δίσκου του Eminem θυμίζει πολύ αισθητικά το αντίστοιχο εξώφυλλο του Χίτσκοκ. Όπως και ο Χίτσκοκ, έτσι και ο Eminem “ποζάρει” σημαδεύοντας τον εαυτό του με ένα πιστόλι. Μάλιστα, ένα από τα κομμάτια του δίσκου, έχει τίτλο “Alfred” και περιλαμβάνει έναν μονόλογο, 30 δευτερολέπτων, του σπουδαίου σκηνοθέτη.

Ο νέος δίσκος του Eminem περιλαμβάνει συνεργασίες με ονόματα όπως: Ed Sheeran, Skylar Grey, Royce Da 5’9″, Black Thought, Q-Tip, Denaun, White Gold, Young M.A, KXNG Crooked, Joell Ortiz, Don Toliver, Anderson .Paak και Juice WRLD.

Οι αντιδράσεις που προκάλεσε ο δίσκος εξαιτίας των πολιτικών μηνυμάτων που εμπεριέχει και των αμφιλεγόμενων στίχων του, θυμίζουν πολύ την αντίστοιχη κατάσταση που είχε δημιουργηθεί το 2018, όταν ο Eminem κυκλοφόρησε το “Kamikaze”. Στο “Music To Be Murdered By” γίνεται αναφορά σε πάρα πολλά mass shootings που έχουν λάβει χώρα στις ΗΠΑ αλλά και συγκεκριμένα στη βομβιστική επίθεση κατά τη διάρκεια της συναυλίας της Αριάνα Γκράντε το 2017, στο Μάντσεστερ, όπου 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Δεν έλειψαν αυτοί που βρήκαν προκλητικούς τους στίχους του GOAT της παγκόσμιας ραπ, αλλά ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως είναι μια προσπάθεια να αλλάξει η νομοθεσία της οπλοκατοχής στην Αμερική. Το single “Darkness” τελειώνει με την εξής έκκληση προς τους Αμερικανούς πολίτες: “Κάντε τη φωνή σας να ακουστεί και βοηθήστε να αλλάξουν οι νόμοι στην Αμερική”.

Δείτε το νέο “single” του “Eminem”:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments