Μedia

to10.gr: Αυτό είναι το όνομα του νέου αθλητικού σάιτ που ανοίγει – Δείτε το λογότυπο

to10.gr: Αυτό είναι το όνομα του νέου αθλητικού σάιτ που ανοίγει – Δείτε το λογότυπο
to10.gr βγαίνει σε λίγες μέρες στον αέρα και το pagenews έχει όλο το ρεπορτάζ για το νέο αθλητικό σάιτ.

to10.gr και όχι 10.gr, όπως αρχικά είχε κυκλοφορήσει η φήμη, θα είναι το όνομα του νέου αθλητικού σάιτ που βγαίνει σε λίγες μέρες στον "αέρα" του διαδικτύου. Πρόκειται για μία νέα προσπάθεια του δημοσιογράφου, Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου, εκδότη του περιοδικού Unfollow, με μεγάλη πείρα στο χώρο των media και όχι μόνο των αθλητικών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ρόστερ του νέου σάιτ έχει σχεδόν κλείσει και απομένουν κάποιες τελευταίες "πινελιές" για να ολοκληρωθεί οριστικά.

Αρκετοί θα είναι και οι μπλόγκερς στο "to10.gr" και μάλιστα αναμένεται να υπάρξουν αρκετά "βαριά" ονόματα της αθλητικής δημοσιογραφίας. Οι φήμες που θέλουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να βρίσκεται πίσω από τη νέα αυτή μιντιακή προσπάθεια έχουν διαψευστεί από τον ίδιο τον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο, την ίδια ώρα που οι πληροφορίες λένε πως το σάιτ θα έχει δημοσιογράφους όλων των… αποχρώσεων, με πολλές διαφορετικές γνώμες και απόψεις.

Μάλιστα, ενδέχεται να "σηκωθεί" στο διαδίκτυο ακόμα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αφού οι ιθύνοντες της νέας προσπάθειας εργάζονται πυρετωδώς αυτές τις μέρες προκειμένου να είναι όλα έτοιμα. Ήδη άλλωστε υπάρχει και σελίδα στο facebook με την ονομασία to10.gr, όπου έχει τοποθετηθεί και το λογότυπο του νέου σάιτ.

Δείτε το λογότυπο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments