Πολιτική

«Πετάει, πετάει ο Τσίπρας;» το χιουμοριστικό non-paper του Μαξίμου

«Πετάει, πετάει ο Τσίπρας;» το χιουμοριστικό non-paper του Μαξίμου
Στο Μαξίμου, αν μη τι άλλο, διαθέτουν χιούμορ και το σημερινό non paper με τον τίτλο «Πετάει, πετάει ο Τσίπρας;» το αποδεικνύει περίτρανα.

Οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το κυβερνητικό ρεπορτάζ έλυσαν την απορία τους για το σημερινό πρόγραμμα του πρωθυπουργού, όταν έφτασε το

non paper του Μαξίμου.

«Πετάει, πετάει ο Τσίπρας; Αυτή είναι η απάντηση στους συναδέλφους που αναρωτιούνται για το σημερινό πρωινό πρόγραμμα του πρωθυπουργού» αναφέρει το non paper του Μαξίμου και όπως ήταν αναμενόμενο το συγκεκριμένο σχόλιο προκάλεσε ερωτήματα για το τι ακριβώς θα κάνει ο πρωθυπουργός.

Τελικά, έγινε γνωστό ότι σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε την 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα και τώρα πετάει με μαχητικό F-16 πάνω από το Αιγαίο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας έφθασε νωρίς το πρωί μαζί με την ηγεσία της Αεροπορίας και των Ενόπλων Δυνάμεων στην 110 Πτέρυγα Μάχης της Λάρισας και αυτή την ώρα πραγματοποιεί πτήση με μαχητικό αεροσκάφος F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ωστόσο, δεν είναι γνωστό εάν είναι μαζί με τον αρχηγό της Αεροπορίας. Μάλιστα, η πτήση Τσίπρα με F-16 έρχεται λίγες ημέρες πριν από την επίσκεψη στις ΗΠΑ και ενώ ακούγονται φήμες για εκσυχρονισμό των μαχητικών που έχει προμηθευτεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες η Πολεμική Αεροπορία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments