Αθλητισμός

Γιώργος Βασιλειάδης: Ανοιχτή η διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου χωρίς οπαδούς

Γιώργος Βασιλειάδης: Ανοιχτή η διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου χωρίς οπαδούς
Ο Γιώργος Βασιλειάδης, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό "αέρα", άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου χωρίς οπαδούς, εάν φτάσουν ως εκεί η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στο ντέρμπι “αιωνίων” του ΟΑΚΑ.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Βασιλειάδης δέχθηκε ερώτηση σχετικά με το τι θα συμβεί, εάν στον φετινό τελικό Κυπέλλου προκριθεί η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε χαρακτηριστικά πως: “Εάν φοβούνται ότι θα υπάρξει νέος Βόλος, τότε ο τελικός θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών”.

Γιώργος Βασιλειάδης: Απόσπασμα από τις δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94.6

Για ενδεχόμενο τελικό κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ: «Δεν ξέρω τι συζητήσεις έχουν υπάρξει. Είχαμε συζητήσει και πέρσι το ενδεχόμενο αυτό. Ό,τι μπορεί να βοηθήσει την εμπορική πολιτική και τα έσοδα της ομοσπονδίας, λόγος δεν μας πέφτει.

Αν φοβούνται ότι θα υπάρξει νέος Βόλος, τα πράγματα είναι απλά: με εισήγηση της ομοσπονδίας ο τελικός γίνεται κεκλεισμένων των θυρών. Είμαστε εδώ για να κουβεντιάσουμε. Όταν εγώ το είχα πει για το εξωτερικό, ήταν σε εμπορική βάση. Δεν έχω κάποια πληροφόρηση πάντως».

Για την αναδιάρθρωση: “Για να έχουν πάρει την απόφαση, προφανώς και τη θέλουν. Εμείς κάναμε μια πρόταση για να φτιάξουμε ένα προϊόν, μέσα στο πλαίσιο μιας λογικής και μελετών για το ποδόσφαιρο. Δεν το σκεφτήκαμε εκεί που τρώγαμε σε μια ταβέρνα.

Κάναμε μια πρόταση για ένα οικονομικά βιώσιμο μοντέλο και να μην έχουμε τα καραγκιοζιλίκια που βλέπουμε εδώ και 20 χρόνια. Αν το ίδιο το ποδόσφαιρο δεν ενδιαφέρεται ούτε τα χρήματα να πάρει, ούτε να αλλάξει τίποτα, τότε θα πάμε σε ένα ακόμη πιο αυστηρό πλαίσιο ποινών.

Εφόσον θέλουν να συνεχίσει η φάρσα… Ορισμένα πράγματα φτάνουν μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο. Αν δεν τηρήσουν την απόφασή τους οι ομάδες, δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τη δεύτερη κατηγορία, όπως και να την πείτε. Αν δεν θέλουν οι ίδιοι, δεν μπορείς να επιβάλεις τίποτε.

Έχουν παρθεί αποφάσεις και έχουν υπογραφεί έγγραφα. Εγώ θεωρώ αδιανόητη όλη τη συζήτηση που γίνεται και πιστεύω πως όλα θα γίνουν κανονικά. Το να διορθωθούν κάποια πράγματα, όπως το να γίνουν οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας 14 για να ανέβουν και δύο από την τρίτη, το συζητάμε”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments