Αθλητισμός

Ποδοσφαιριστής της Γ΄ Εθνικής με 2 εκατ. views στο youtube (vid)

Ποδοσφαιριστής της Γ΄ Εθνικής με 2 εκατ. views στο youtube (vid)
Παίκτης του Ρήγα Φεραίου πήγε στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και τρέλανε κριτές και κοινό με το τραγούδι του... γύφτου για την καρι@λα να έχει ήδη 2 εκατομμύρια views στο youtube.

Πριν από μερικές μέρες ένας Ρομά από τον Βόλο τρέλανε το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» με το τραγούδι, αλλά και το χιούμορ του.

Ο Νάσος Καρακώστας με την «καρι@λα» του πέρασε στην επόμενη φάση με τρία ΝΑΙ και ήδη το συγκεκριμένο τραγούδι έχει φτάσει τα 2 εκατομμύρια views στο youtube.

Ο 21χρονος είναι εξτρέμ στον Ρήγα Φεραίο και μάλιστα είχε απουσιάσει από το φιλικό παιχνίδι της ομάδας του με τον ΓΣ Αλμυρού τον Σεπτέμβριο λόγω του talent show, όπως είχε ενημερώσει η ομάδα του Βελεστίνου.

Πάντως, κανείς δεν περίμενε ο Νάσος να γίνει viral και φαίνεται πως ένας ποδοσφαιριστής χάθηκε και ένας τραγουδιστής γεννήθηκε…

Το «αυτός είναι πιο γύφτος κι από μένα» ήδη συζητιέται παντού! Ο Νάσος Καρακώστας έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της ΕΠΣΘ όπως Δημητριάς, ΑΕ Διμηνίου.

Δείτε την εμφάνιση του στις αρχές Οκτωβρίου και όλοι περιμένουν την επόμενη συμμετοχή του, όχι στο γήπεδο, αλλά στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments