Lifestyle

Αθηναΐς Νέγκα: «Δεν είσαι αρκετά ωραία για να κάνεις την ωραία, άρα τράβα να κάνεις την έξυπνη»

Αθηναΐς Νέγκα: «Δεν είσαι αρκετά ωραία για να κάνεις την ωραία, άρα τράβα να κάνεις την έξυπνη»
Αθηναΐς Νέγκα: Η ανάρτηση της δημοσιογράφου για το πώς αντιμετωπίζονται οι γυναίκες στον χώρο εργασίας της έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Μ’ ένα μακροσκελές κείμενο στο προφίλ της στο Instagram, η Αθηναΐς Νέγκα έγραψε τις σκέψεις της όπως κάνει πολύ συχνά. Η δημοσιογράφος έγραψε στο προφίλ της στο Instagram για το πώς αντιμετωπίζεται μια γυναίκα στην τηλεόραση.

 Δημοσιεύοντας ένα βίντεο με backstage πλάνα από μια φωτογράφιση που έκανε, η Αθηναΐς Νέγκα ξεκαθαρίζει το glamorous τοπίο λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Μόνο ένα μέρος της δουλειάς μου είναι αυτό που βλέπετε, τα υπόλοιπα δεν έχουν καμιά σχέση και είναι άχαρα καθώς το να κάθεσαι σε μια καρέκλα μπροστά σε έναν υπολογιστή μέχρι να μουδιάσει ο πωπός σου, δεν ξεχειλίζει glamour. Όταν είσαι γυναίκα όμως το ένα μέρος το λαμπερό τσακώνεται με το άλλο.

Σε τρελαίνουν και οι γύρω, μέχρι να βυθιστείς στην ανασφάλεια σου. Συνήθως υπονοούν, άλλες φορές τα λένε σε ενδιάμεσους για να στα μεταφέρουν προσθέτοντας και λίγη δική τους φρέσκια κακιούλα: «δεν είσαι αρκετά έξυπνη και σοβαρή και έγκυρη διότι κάνεις την ωραία» και «δεν είσαι αρκετά ωραία για να κάνεις την ωραία, άρα τράβα να κάνεις την έξυπνη».

Κανείς άντρας δεν νομίζω πως έχει περάσει τέτοια. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο αν προσπαθείς να τα βλέπεις με χιούμορ διότι σε νομίζουν τρελή και ανεξέλεγκτη. Μυστικό σχέδιο αντιμετώπισης δεν υπάρχει. Κόβεις τη ζωή σε κομμάτια, το πιο «βολικό» είναι να μην επικοινωνούν πολύ μεταξύ τους. Περνάς όσο καλύτερα μπορείς, μιλώντας όσο λιγότερο: μεγάλη επιτυχία έτσι ..όχι, δεν κάνεις! Λυπάμαι που το λέω. Υπάρχουν όμως λίγες μέρες καλές!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μόνο ένα μέρος της δουλειάς μου είναι αυτό που βλέπετε ,τα υπόλοιπα δεν έχουν καμιά σχέση και είναι άχαρα καθως το να κάθεσαι σε μια καρέκλα μπροστά σε έναν υπολογιστή μέχρι να μουδιάσει ο πωπος σου, δεν ξεχειλίζει glamour.Οταν είσαι γυναίκα όμως το ένα μέρος το λαμπερό τσακώνεται με το άλλο.Σε τρελαίνουν και οι γύρω ,μέχρι να βυθιστείς στην ανασφάλεια σου .Συνήθως υπονοούν άλλες φορές τα λένε σ ενδιάμεσους για να στα μεταφέρουν προσθέτοντας και λίγη δικη τους φρέσκια κακιούλα : «δεν είσαι αρκετά έξυπνη και σοβαρή και έγκυρη διότι κανεις την ωραία»και «δεν είσαι αρκετά ωραία για να κανεις την ωραία, αρα τράβα να κανεις την έξυπνη» Κανείς άντρας δεν νομιζω πως έχει περάσει τέτοια. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο αν προσπαθεις να τα βλεπεις με χιούμορ διότι σε νομίζουν τρελή και ανεξέλεγκτη .Μυστικό σχέδιο αντιμετώπισης δεν υπάρχει .Κόβεις τη ζωή σε κομμάτια, το πιο «βολικό»είναι να μην επικοινωνούν πολύ μεταξύ τους.περνάς όσο καλύτερα μπορείς, μιλώντας όσο λιγότερο :μεγάλη επιτυχία έτσι ..όχι, δεν κανεις! Λυπαμαι που το λεω Υπάρχουν όμως λίγες μέρες καλές!Το lovely outfit είναι @c9_cloud9byl

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ athinaisnega στις

Ποια είναι η Αθηναΐς Νέγκα;

Η Αθηναΐς Νέγκα γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 1974 την προτελευταία ημέρα του μήνα. H ραδιοφωνική παραγωγός είναι η κόρη του γνωστού ηθοποιού Χρήστου Νέγκα. Η ίδια η παρουσιάστρια όπως είχε δηλώσει και στο παρελθόν στην μακρινή δεκαετία των 70s μεγάλωσε βλέποντας αρκετά τηλεόραση με αγαπημένα της προγράμματα τη Mάγια η Mέλλισα, και με την εκπαιδευτική τηλεόραση που έπαιζε ντοκιμαντέρ για το χάλυβα, Waltons, Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι, Πλοίο της Αγάπης, Μεθοριακό Σταθμό και βεβαίως δελτίο ειδήσεων της ΥΕΝΕΔ. .Νόμιζε ότι θα γίνει μια μεγάλη και τρανή πολιτική επιστήμονας αλλά η αφύπνιση των ΜΜΕ και οι ικανότητές στην στον συγκεκριμένο χώρο αλλά και η ανάγκη να μπορεί να βγάζει χρήματα που να πληρώνουν το ενοίκιο της , το φως και καμία φορά τηλέφωνο της ήταν καθοριστικά όπως σημείωσε.

Από τότε πέρασε χιλιάδες ώρες σε κανάλια, εφημερίδες, περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς και έγινε γνωστή με τη σκληρή δουλειά της. Τα τελευταία χρόνια την είχαμε δει να πειραματίζεται σε διάφορα είδη εκπομπών όπου κάποιες ίσως να την ήθελαν ακόμα και σε κόντρα ρόλο. Φέτος όπως αναφέραμε και πιο πάνω ετοιμάζεται να κατακτήσει την πρωινή ζώνη του Mega μαζί με τον Μένιο Σακελλαρόπουλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments