Αθλητισμός

Κλήρωση μπαράζ Μουντιάλ: Απίστευτη πρόκληση από Τσίρο Μπλάζεβιτς – “Ποια Ελλάδα; Πρέπει να τους βάλουμε πολλά”

Κλήρωση μπαράζ Μουντιάλ: Απίστευτη πρόκληση από Τσίρο Μπλάζεβιτς – “Ποια Ελλάδα; Πρέπει να τους βάλουμε πολλά”
Κλήρωση μπαράζ Μουντιάλ: Ο Τσίρο Μπλάζεβιτς με δηλώσεις του εμφανίστηκε προκλητικότατος και με άκρως υποτιμητικά σχόλια για την Εθνική Ελλάδος.

Απίστευτη πρόκληση και υποτίμηση της Ελλάδας από τον Τσίρο Μπλάζεβιτς, τον παλαίμαχο Κροάτη ποδοσφαιριστή που έχει βρεθεί και στον πάγκο της Εθνικής Κροατίας στο παρελθόν. Ο Μπλάζεβιτς, σχολιάζοντας την κλήρωση για τα μπαράζ του Μουντιάλ σχολίασε ότι για να κατέβει να παίξει η Κροατία θα πρέπει να συμφωνήσει στα πόσα γκολ θα σταματήσει κόντρα στην Εθνική.

Ατάκες όπως "ποια Ελλάδα", "γιατί τους θεωρείτε δύσκολους", "καλύτερα να σταματήσουμε το ποδόσφαιρο αν είναι να χάσουμε από τους Έλληνες", ο Μπλάζεβιτς το… παράκανε.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Ποια Ελλάδα; Δεν έχουμε κανέναν να φοβόμαστε. Ο Ζλάτκο Ντάλιτς ήταν μαθητής μου και ξέρει πώς να αντιμετωπίσει τους Έλληνες. Αν είμαι αισιόδοξος; Φυσικά και είμαι αισιόδοξος. Εγώ δεν έχω χάσει ποτέ από τους Έλληνες. Και τους πέτυχα ίσως στην πιο δύσκολη καμπή της ζωής μου: στα προκριματικά του Μουντιάλ του 1998.

Και τους κέρδισα μέσα στην κόλαση της Θεσσαλονίκης με εκείνο το γκολ του Σούκερ. Γιατί θεωρείτε δύσκολους τους Έλληνες; Δείτε το ranking της FIFA. Κοιτάξτε πού είναι αυτοί και πού είμαστε εμείς. Τι μου λέτε για παραδόσεις και ότι δεν τους κερδίζουμε συχνά; Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε αυτές τις παραδόσεις. Είναι απλό: είμαστε πολύ καλύτεροι και θα προκριθούμε. Θα πάμε στη Ρωσία μέσω Ελλάδας.

Για να το πω μεταφορικά, πρώτα πρέπει να συμφωνήσουμε πόσα γκολ θα βάλουμε στους Έλληνες και μετά να κατέβουμε να παίξουμε τα δύο παιχνίδια. Να σκεφτούμε μόνο ποιοι είμαστε και να τους διαλύσουμε μέσα στο γήπεδο. Αν σκεφτόμαστε ότι μπορεί να χάσουμε από την Ελλάδα, καλύτερα να σταματήσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Είμαστε το απόλυτο φαβορί, είμαστε πολύ καλύτεροι σε όλα και μόνο από εμάς εξαρτάται», δήλωσε χαρακτηριστικά –και μάλλον αλαζονικά- ο Μπλάζεβιτς, που είχε περάσει και από τον πάγκο του ΠΑΟΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments